Ismét eljött a péntek (hurrá!), úgyhogy megint zenélek egy kicsit. A mai téma a szerelem, de csak mert ilyen a hangulatom.

Gotan Project. Hatalmas. Nem, még annál is nagyobb, de idén csak Ljubljanáig jutottak, közelebb nem. Mindenesetre álljon itt a kedvencem: Milonga del amor.

 

Heather Nova. Azt hiszem a világ egyik legszebb hangú énekesnője, nálunk leginkább a Szomorú vasárnap amerikai változatában előadott betétdaláért, a Gloomy Sunday-ért ismerik, ettől még van neki pár jó száma. És mivel ma a szerelem nevében zenélünk, ezért álljon itt a következő dal (It's only love).

Hogy a magyarokar se hagyjuk ki a sorból, és egy kicsit adjunk a könnyeknek is, most olyat teszek, amiért Cs. valószínűleg kiröhögne, de nekem speciel ez a szám is tetszik. Ákos (most kell pfújolni) - A világ legvégén.

Na, és a végére egy nem szerelmes dal a már jól ismert Nouvelle Vague-tól.

Szerző: anna_over_the_moon  2007.08.03. 12:36 1 komment

Címkék: zene youtube nouvelle vague heather nova pentek gotan project dajdaj

A bejegyzés trackback címe:

https://sarikittyom.blog.hu/api/trackback/id/tr94579825

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ande · andedrag.freeblog.hu 2007.08.07. 00:24:25

Az It's only love most kicsit megváltott engem.
süti beállítások módosítása