Tegnap az egyszervolt.hu-n ráklikkeltünk egy Lolás mesére, amiben DTK épp azt ecseteli egyke lányának, hogy hogyan lesz a baba. Semmi különös nincs benne, leszámítva, hogy magáról a technikáról némileg több infot csepegtet a gyereknek, mint eddig én tettem. Nálunk ugyanis Sári eddig nem kérdezett rá a hogyanra, így inkább csak annyit meséltünk, hogy Apában is volt egy Sáripötty, meg anyában is, és amikor mi összeházasodtunk, és szerettük volna, ha gyerekünk lesz, a két Sáripötty találkozott, és így lett ő a hasamban. Ahol aztán nagyra nőtt, és amikor nem fért már el, akkor anya bement a kórházba, és ő megszületett.

Ez eddig így elég volt. Nem hablatyoltunk arról, hogy szorosan össze kell bújni, meg hogy hol jön ki a gyerek, mert egyrészt egy császáros szülést azért elég fura lenne elmagyarázni, másrészt meg mert nem kérdezett, és az alapelv az, hogy arra válaszolunk, amit tudni akar. Tegnap viszont DTK nyomán felmerült Sáriban, hogy hol jön ki a baba, és mekkora a lyuk. Érdekes módon, az nem izgatta, hogy HOL van az a lyuk pontosan, de a többire igyekeztem egyszerű, ámde kielégítő válasszal szolgálni, miszerint a lyuk most kicsi, de majd megnő, hogy kiférjen rajta az Eszter feje. Aztán innentől inkább az érdekelte, hogy ha megszületik az Eszter, én akkor is az anyukája maradok-e, amitől meg persze meghatódtam, és a szülés meg szex témát hanyagoltuk.

Szerző: anna_over_the_moon  2011.12.12. 18:29 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sarikittyom.blog.hu/api/trackback/id/tr464580483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása