Cs. szerint el kellene fogadnom, hogy Sári nem hajasbaba, akit napjában tízszer átöltöztethetek, de szerintem igazi kiscsajnak megfelelően a kis vakarcs tökre élvezi a szebbnél-szebb cuccokat, ezért álljon itt egy kis nyári divatbemutató.

A képek méretezése azért ilyen fura, mert anyát helyenként le kellet applikálni róla, elvégre neki vannak személyiségi jogai. Még jó, hogy Sárinak nincsenek. Illetve, hogy afölött anya rendelkezik. He-he.

Kis habos-babos rózsaszín álom (az eredeti Ámerikából kapott Adidas zokni némiképp rontja az összképet, de azért így is aranyos):

Ez viszont abszolút viszi a prímet (katicabogaras body, farmer ruhácska, édes kis satyek - szerintem Sári szépségdíjas ebben a göncben, ami egyébként baromi kényelmetlen, de le van tojva, ha anya kiélheti Barbie-zási rohamát vele. És itt már a zokni is illik a témához).

Egyenlőre ennyi, ha megint meleg lesz, akkor jönnek még a szebbnél szebb kisruhák, amit ezennel is köszönök G. nővérének, és annak, hogy a második lánya augusztusban, és nem áprilisban született, így az áprilisi születésű gyermek alig hordott göncei a kistesónak már nem jók, Sárinak viszont remekül passzolnak. Isten tartsa meg mindenki babaruha-ajándékozási jószokását!

Kiegészítés: napozós kép (mondjuk a sapi lenne a lényeg), 2008. 05. 31.

Szerző: anna_over_the_moon  2008.05.30. 16:20 5 komment

Címkék: csipet noidolgok babafoto

A bejegyzés trackback címe:

https://sarikittyom.blog.hu/api/trackback/id/tr174579977

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ande · andedrag.freeblog.hu 2008.05.30. 18:31:35

Jópofa :-) Az unokatestvérem kisfia szokott kis "kockás" ingben, farmerben és fejkendőben lenni, nagyon vagány. Sári ilyen, csak kiscsajban, ezért nem illik rá a "vagány" szó, de valami ilyesmit mondanék.

Ismeretlen_75240 2008.05.31. 07:38:13

szerintem kiccsaj is lehet vagány, nézd meg hozzá a második fotón a pillantást :) csak úgy csillog benne a jövőbeni egyéves minden "rosszalkodása" Én nem szeretem sokszor átöltöztetni, mert utálom áthúzkodni a fején a cuccokat, de nagyon bírom, amikor jól eltalált kombinációat tudok ráhúzni.

Ismeretlen_75240 2008.05.31. 07:40:12

ja és amúgy nyaff, mert imádom azokat a csoda kis göncöket, amiket a kislányoknak kínálnak. Kisfiúknak sokkal nehezebb jókat találni. Vagy kis bénák, vagy nem praktikusak (nadrágok) és rá nem athatok kisruhát, de rugdalózóban sem járhat mindig egy 3 hónapos nagyfiú :)) habár amíg ilyen meleg van, ez nem gond. Bodyban tesszük közszemlére a hurkákat

Ismeretlen_44444 2008.05.31. 10:53:10

Én mondjuk szeretem a nacikat, sztem könnyebb kezelni, mint a rugdalózót. A mai kombináció is megérne egy fotót: sárga napozó fodros kalappal - nna, lehet, hogy megörökítem
süti beállítások módosítása