Lekopogom, de úgy tűnik, Sári mindenféle antibiotikum nélkül jobban van. Tegnap már egyáltalán nem volt láza, bár elég aluszékony volt, és kicsit köhögött is, de az étvágya és a kedve azért elég jól visszatért. A doki szerint még kicsit piros a torka, és egy kicsit savó a füle (újra), úgyhogy a kezelgetéssel nem álltunk le, de ettől eltekintve minden ok. Igaz, hogy este 6-kor kidőlt, és 8-kor úgy keltettem fel vacsorázni, de utána 11-ig kukorékolt, úgyhogy végül "ráuntam", és otthagytam a kiságyában a kockásfülűvel, hogy majd csak elalszik. Negyed óra múlva visszamentem, és persze már aludt, igaz, keresztbe fordult a kiságy végében, és kitakaródzott. 

Fél 6-kor pedig vígan ébresztett minket, láztalan, jókedvű- és étvágyú, az orra nem folyik, és bár egy kicsit még köhög, én gyógyultnak nyilvánítom a Lányt. 

Ja, a legújabb, hogy fel kell állítanom, megfognom a két kezét, mire a kisasszony előrepakolja a lábacskáit - vagyis sétálni próbál. Persze dülöngél, és max. 5 métert bír így megtenni, de most már legalább vágja, hogy mire valók a sonkái... Igaz, egyedül még fel sem állt... de ami késik, nem múlik. 

Viszont úgy tudom, nem szabad vezetgetni, úgyhogy igyekszem tartózkodni a produkáltatástól.

Szerző: anna_over_the_moon  2009.03.28. 10:11 2 komment

Címkék: egészségügy micsinál

A bejegyzés trackback címe:

https://sarikittyom.blog.hu/api/trackback/id/tr854580177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_114087 2009.03.28. 15:36:30

Örülök, hogy jobban van a Baba:-) Én sem szoktam Dávidot vezetgetni, mondjuk nem is hagyja.

Ismeretlen_91082 2009.03.29. 09:47:32

Örülök, hogy anti nélkül jobban lett!
süti beállítások módosítása