Elhavazásom továbbra is tart, kezdem nem érteni, hogy a dolgozó nőknek hogyan jut idejük a családra... meg a szórakozásra... gondolom, sehogy.

Mert megy a munka ezerrel, igaz, egyenlőre nem túl sok jövedelemmel. Voltam vasárnap Baba Expón (nem, nem azon a nagyon Pesten, csak egy kis szerény vidékin), ahol a várakozásokat felülmúlóan tudtam eladni ezt-azt. Úgy számoltam, hogy egy egész tisztességes órabért sikerült kiárulnom, mármint úgy, hogy minden költséget levontam. Persze, még így is rengeteg ruha meg egyéb holmi maradt a nyakamon, de közben lassan elkezdtek szállingózni a webshopra is a megrendelések. Gondolom, ez annak köszönhető, hogy páran a blogtársak közül kirakták a banneremet, amiért innen is hálás köszönet, és üzenem, hogy aki még nem nyújtotta be a számlát, az jelentkezzen, ha talál valami számára érdekeset, és szépet. Mindemellett még körülbelül 1000 ruha várja, hogy katalogizáljam, lefotózzam, beárazzam, feltöltsem és elpakoljam... aztán eladjam. Na, mindegy, nagyon sok ezzel a munka, tényleg jó volna, ha Cs.-t rá tudnám venni a segítésre, de ő jelenleg az épülő garázzsal, játszótérrel, a legújabb, G. barátja által épített fűzfa-kupola építménnyel, na meg a motorjával van elfoglalva

 

Aztán J.-vel is kezd körvonalazódni a vállalkozás, ezzel is lesz egy kis munkám a héten, de nagyon optimistán tekintünk a jövőbe, szerintem jó lesz ez, csak okosan kell csinálni.

Amúgy ennek ürügyén tegnap meglátogattuk J.-t és M.-t. M. már nagyon ügyesen sétál egyedül, olyan masszív az a kissrác, mint egy traktor (ezt természetesen nem bántásból írom, de tényleg, az embernek az a képzete támad őt nézve, hogy Kisvacakot még egy szélvihar sem tudná elbillenteni). Sári ugye még nem gyalogol, csak a bútorok mellett, de azért ez is nagy fejlődés a pár héttel ezelőtti állapothoz képest. Olyan furcsa, mert ma már el sem tudom képzelni, hogy volt olyan, hogy Sári nem mászott, pedig még csak 2 hónapja kezdte... És annyi mindent tudnak már ezek a babók, hihetetlen, de észre sem vettük, mikor tanultak meg ennyi mindent! 

Sári és M. amúgy nagyon jól elvoltak (leszámítva 1-2 balesetet), bár lehet, hogy ebbe a nagy szerelembe az is közrejátszott, hogy M. az ottlétünk 4 órájából 2-t alvással töltött. Azt simán értették, hogy ki a másik, legalább is lelkesen mutogattak egymásra, ha kérdeztük. Sőt, M-t J. még arra is rá tudta venni, hogy odaballagjon Sárihoz, és megsimogassa (megsuhintsa - egyenlőre) - a kisasszony mondjuk nem állítanám, hogy elalélt a gavallértól, de azért volt, hogy értékelte a dolgot. 

De a slusszpoén a végén jött: M.-nél épp peluscsere volt esedékes, ami Sári érdeklődését is felkeltette. És mivel a fiatalember épp a kukacával volt elfoglalva, az én Lányom is úgy gondolta, hogy az a himbilimbi alaposabb vizsgálatra érdemes - úgyhogy odaslattyogott, és megfogdosta Kisvacak fütyijét... Na, mi anyukák készen voltunk (itthon persze Cs. is, csak ő kicsit más értelemben), de amikor a zacsira akart egész testsúlyával rátenyerelni a lidi, akkor azért le kellett állítani az ifjúkori szexuális ismerkedés eme zsenge sarjadását. M. -mondjuk úgy- rezignáltan tűrte a "vizsgálatot", és remélem nem haragszik, hogy olyan mélyrehatóan elemeztem első nemi tapasztalását. 

Hazafelé Sári elaludt, de mivel kb. fél óra alatt ideértünk (rekord), ezért összesen ennyit töltött álomországban, aminek következtében a nap hátralévő részében nyűgös volt, az éjszaka pedig már régen nem volt ilyen rossz, mert kb. óránként felébredt, addig, amíg 3-kor meguntam az ide-oda járkálást, és bevittem a nagyágyba hozzánk. Ezután jól aludtunk... (Talán nem a kuki-élmény miatt volt rémálma)

Szerző: anna_over_the_moon  2009.04.29. 16:44 Szólj hozzá!

Címkék: barátok alvás csipet babafoto

A bejegyzés trackback címe:

https://sarikittyom.blog.hu/api/trackback/id/tr234580191

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása