Gondoltam, kihasználom a szélesebb nyilvánosság nyújtotta lehetőségeket, és feladok itt egy hirdetést, amely így szól (vala):

"Lányos anyukák figyelem: rengeteg nyári ruhácskával, pólóval bővült a Babashop kínálata, elsősorban nagyobb (80-92-es) méretekben. Példának okáért itt egy édes fidres-fodros kisruha, de tényleg sok van még, nézzetek körül!"

"Mindenki figyelmébe ajánlom új akciónkat, amely Nyár 2009 néven csatlakozott az amúgy népes akciós listánk táborához, miszerint minden felső, póló és pulóver esetén 3-at fizet 4-et kap a kedves vevő. Ja, és a kedvezmények összevonhatók! Úgyhogy hajrá!"

Köszi, és a Babashopot népszerűsítőknek külön hála, az általam beígért kupon cserébe pedig akármikor beváltható.

És mi pedig most elmegyünk egy hétre nyaralni-szervezkedni-pihenni, mely napok megkoronázása a szombaton tartandó keresztelő lesz. Sári bugyivillantós kisruhát fog viselni, én pedig nem. Igaz, az ő feneke ezerszer szebb az enyémnél, úgyhogy ezen nem sértődünk be, azt hiszem.

Szerző: anna_over_the_moon  2009.06.29. 14:23 Szólj hozzá!

Címkék: shopping

A bejegyzés trackback címe:

https://sarikittyom.blog.hu/api/trackback/id/tr784580223

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása