Sári tényleg hihetetlen - mintha mindig bölcsis lett volna, olyan lazán megy be reggelente. Gond nélkül ott is alszik, eszik, kakil, játszik, csacsog - egyszóval tök jól elvan. Nem gondoltam volna az előéletünk alapján, de azért nagyon örülök.

Ami aggaszt egy picit, hogy nagyon keveset alszik a bölcsiben, így délutánra totál kész van. Ezért persze korán fektetjük, de így is alig tudom felkelteni reggel - úgyhogy szegénykém nem igazán tudja kipihenni magát. Ennek ellenére nem hisztisebb az átlagosnál, sőt, mindenkinek az elmondása szerint nagyon aranyos egész nap.

A bölcsiről azért keveset mesél, néha játék közben elejt egy-két mondatot, de kérdezgetni nem nagyon van értelme, mert kelletlenül, vagy egyáltalán nem válaszol. Ami azért látszik, hogy bizonyos gyerekekkel meggyűlt már a baja: a H.-t (aki első nap felképelte) például rendszeresen szidja ("öreg" - ez Sárinál valamiért szitokszó), meg az egyik kisfiút, akit pedig korábban szeretett, szokta még emlegetni negatív szövegkörnyezetben. A múltkor a mesekönyvben elvert egy gyereket, és az Anna Peti Gergőben is marhára haragszik a Petire, pedig ilyen nevű kisgyerek nincs is a csoportjukban. Ma reggel pedig azt mondta, hogy nem akar bölcsibe menni, mert ő rossz. Kérdezem, hogy ki mondta, hogy rossz. Az egyik kislány. Miért? Nem tudja. Gondolom, elvett tőle valamit.

Egyébként a múltkor csoportképet is kaptak a bölcsiben, amin mindenkit elmutogatott, mondta a neveket, esetenként még azt is tudta, hogy kinek mi a jele. Kis okostojás...

Szerző: anna_over_the_moon  2010.04.08. 20:40 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sarikittyom.blog.hu/api/trackback/id/tr44580320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása