Sári még mindig nem mutat különösebb érdeklődést a bili után, ellenben ha megkérdezem, hogy akar-e bilibe pisilni/kakilni, rendszerint azt mondja, hogy WC-n akar. Ilyenkor ráültettem, és persze fogtam, hogy nehogy belepottyanjon a csészébe. Ami mindenkinek marha kényelmetlen volt, pláne, mivel rendszerint nem is történt semmi olyan, ami indokolta volna a wécézést.

Emiatt Sári tegnap kapott ülőkeszűkítőt. Kicsit körülményes volt beszerezni, lévén, hogy hiperekbe nem lehet ilyet kapni, úgyhogy maradt a méregdrága bababolt. Majdnem megvettem egy 19ezer Ft-osat, még szerencse, hogy időben észrevettem, hogy elnéztem egy 0-t. Ráadásul két WC-nk van, úgyhogy kettő kütyü kellett.

Sári persze nagyon örült, közölte (újabban állandóan mondogatja), hogy ő már nagylány, és WC-szűkítőbe pisil és kakil. Az új cuccoknak köszönhetően a lenti és a fenti WC-n is üldögéltünk többször több tíz perceket, persze, semmit nem produkált a leányzó, de legalább egy vagon WC-papírt letépkedett, és amikor bedobta, hisztizett, hogy szedjem ki. Mindenesetre ma reggel a nagydolog a pelusba sikerült, de utána szólt, hogy pisilnie is kell, és az már a „WC-szűkítőbe” csorgott.

Szerző: anna_over_the_moon  2010.05.12. 11:59 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sarikittyom.blog.hu/api/trackback/id/tr234580327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása