Has: 100 cm

Hátralévő napok száma: 100 (!)

Súly: +11 kg (73,3) (!!!!!!!)

És akkor még néhány érdekesség. Mivel valóban baromi sokat híztam, természetesen igyekszem nagyon figyelni a súlyomra. Szerintem amúgy nem eszek többet, mint normálisan, azt is 6 óráig bezárólag, sőt, majdnem minden nap mozgok is valamit (oké, nem éppen zsírégető tornát, mivel ez gondolom, nem túlzottan ajánlott), mégis heti min. fél kiló simán fent marad rajtam. Ha ez ilyen ütemben folytatódik, akkor könnyen ki lehet számolni, hogy a végére megint verni fogom a 80 kg-t - amit azért nagyon-nagyon szeretnék elkerülni. Emiatt olyasmire vetemedtem, amire még soha: el kezdtem számolni a kalóriákat. Bár marhára semmi tapasztalatom nincs ebben, de így is az jött ki, hogy napi 2000-2100 kcal-nál többet nem nagyon eszem meg! Akkor mégis hogyan lehet ilyen mértékű hízást produkálni? Remélem, nem leszek cukros, vagy toxémiás, vagy ilyesmi...

Ráadásul állandóan fáj a szeméremcsontom. Nem elviselhetetlenül, de azért zavaró módon, főleg mivel anno Sárival semmi ilyenre nem emlékszem. A doki és a védőnő szerint ez normális, de én aggódom, hogy nehogy emiatt eltiltsanak a mozgástól.

Szóval elvileg 100 nap van még vissza...

Szerző: anna_over_the_moon  2011.11.07. 08:22 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sarikittyom.blog.hu/api/trackback/id/tr124580418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása