Has: 106,5 cm

Súly: 74,8 kg (+13 kg!!!)

Cervix score: 2100

Gyermek neme: 100% lány

Fekvés: far

Nos, úgy tűnik, ismételten sikerült egy -az átlagosnál kisebb fejű gyereket összehoznunk Cs-vel. A tegnapi UH-n ugyanis 74,5 mm-nek mérte a doki a fejét, aminek állítólag 76-80 mm-nek kellene lennie. Ráadásul most megnéztem a kórházi UH-n kapott leletet, ott a múlt héten volt 78 mm ugyanez az érték, vagyis ezek szerint kisebb lett a feje? Nos, nyilván nem, és nyilván az előzményeket tekintve nem is fogok az UH-ban bízni. A kórházas UH nagyjából 1 percig tartott, tehát gondolom milyen alapos volt a vizsgálat. A tegnapi ugyan fizetős volt, így kicsit jobb volt a kiszolgálás, és rá is kérdeztem a méretekre. A doki szerint a farfekvés miatt kisebb a feje, de én persze tudom, hogy nem amiatt, hanem majd most is ott leszünk, mint Sárival - ráfogják, hogy nem fejlődik, aztán megszülesztenek egy egészséges koraszülöttet.

Mindegy, nem hiszek az ultrahangnak, és per pillanat jobban aggaszt a farfekvés - ami, ha marad, akkor tuti császárt indukál. Kicsit elkenődtem, mert ha 2 császárom lesz, akkor már biztos, hogy soha nem szülhetek normálisan. Ha befordulna (amire az orvos szerint jó az esély), akkor még van remény a normális szülésre. Állítólag ilyenkor még gyakori a farfekvés - hát nem tudom, valahogy rosszat sejtek ezzel kapcsolatban.

Amúgy továbbra is feküdnöm kell, még min. 2 hétig, aztán betöltve a 34-t fokozatosan kelhetek fel. A 36. héttől pedig mindent szabad. Bár tartanánk már ott...

Szerző: anna_over_the_moon  2011.12.14. 12:11 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sarikittyom.blog.hu/api/trackback/id/tr854580445

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása