A fulliculometrián ma egy újabb orvos volt, aki előtte még nem vizsgált (nem mintha a többi, aki vizsgált már máskor, emlékezne rám, de én tudom, hogy ő még nem nézett meg). A többi orvostól eltérően ő mérsékelt érdeklődést mutatott az előéletem iránt (no, azért sokat nem beszélgettünk), de így dióhéjban elmondtam, hogy miért csináltatom ezt a vizsgálatot: volt 2 vetélésem és egy halvaszülésem, és az orvosom most előírt egy csomó vizsgálatot. Megkérdezte még, hogy hány szülésem volt, mire elmondtam, hogy két császárom, ami után ő - nem tudom, milyen logika alapján, de ezt a kérdést bírta feltenni: - És most újra férjhez ment?

Ööööö...

Szerző: anna_over_the_moon  2013.05.29. 14:43 1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sarikittyom.blog.hu/api/trackback/id/tr875332276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kicsinap 2013.05.31. 11:23:53

Hát ezt nem értem, én sem.:-)

Nekem meg ugye mindig az volt a kérdés, hogy egy férfitól van-e valamennyi terhesség.:-) Biztos ez valami előírás, de elég furcsán éreztem magam tőle.
süti beállítások módosítása