Szombaton Mama átalakította 3 nadrágomat kismama-nadrággá, azóta nem vagyok hajlandó mást felhúzni, olyan nagyon kényelmesek. És akkor most végérvényesen elismertem, hogy terhes vagyok, hogy már nem parázok (nem a f*szt), bejelentettem a főnökömnek és a leendő főnökömnek, miután közölték, hogy előléptetnek, és tegnap elmentem védőnőhöz.

Mindennek csak azért van jelentősege, mert a védőnő végzi a testsúly-kontrollt, mintegy kötelező jelleggel. Ugyanis ki van adva, hogy egy kismamának 12 kilót szabad híznia, és kész. Azt is kiszámolták az okosok, hogy mi mennyi (pl. mellenként 1-1 kiló, a gyerek ugye 4, a magzatvíz 2, a lepény 2, és van még 2 kiló, ami nem tudom, honnan jön, gondolom, csak úgy jön), és természetesen mindettől eltérő érték nyilvánvalóan zsírra utal.

Sosem voltam modell-alkat (maximum dundi-modell), és ugye az előző terhesség/nem dohányzás is rámpakolt pár kilót, meg minden, szóval én úgy saccolom (mert sosem mertem megmérni), hogy olyan 68 kilóval vághattam neki ennek a kalandnak uszkve 13 hete (cipő nélkül ruhában). Ehhez képest mit mért tegnap a védőnő (cipőben, ruhában)? - Le sem merem írni, de 75 kilót! Mondtam neki, hogy rossz a mérlege, mert nem hízhattam 7 kilót 2 hónap alatt, és akkor hogyan mennének rám a régi nadrágjaim? És különben is, mit képzel? Persze, hajthatatlan volt, és a kiskönyvbe a 75 kilo került be.

Aztán megmértem magam otthon (cipőben, ruha nélkül), és ugye hogy nekem van igazam? 70 kiló. Csakazértis.

Cs. TD-nek becéz.

Szerző: anna_over_the_moon  2007.09.25. 15:45 2 komment

Címkék: csipet noidolgok

A bejegyzés trackback címe:

https://sarikittyom.blog.hu/api/trackback/id/tr614579839

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_71154 2007.09.25. 22:14:38

rémlene, mintha a címben emlegetett két hölgy neve tán két mammut (illetve maradványai) neve volna. de az is lehet, hogy előrehaladott korommal járó elhülyülés mondatja ezt most velem

Ismeretlen_44444 2007.09.26. 11:24:10

En kover vagyok, te meg oreg (es ezzel egyutt)... :-) nem tudom a mammutokat, de lehet, hogy igy van. A meret a lenyeg.
süti beállítások módosítása