Annyira szeretném, ha Cs. próbálkozna. Nem kellene erőltetni, megértenie, csak csináljon úgy, mintha akarná. Tudom, tudom, egy férfi ezt másképp éli meg... de azért akkor sem kellene úgy tennie, hogy ez az én dolgom. Csak az enyém. Rá a könnyebb része jutott, ez a természet rendje, évmilliók óta így van és működik.

Minden este erőltetnem kell, hogy simogassa a pocakomat, pedig el sem tudja képzelni, hogy ez nekem mennyire fontos és mennyire jól esik. Talán mert így kicsit mindkettőnket símogat? Lehet. Ha puszit kérek, elhülyéskedi. Zavarban van a nőgyógyásznál (feltéve hogy egyáltalán ott van), nem jár utána dolgoknak, és ha próbálok beszélgetni a babáról, érdektelenségbe fullad az egész. Pedig én tele vagyok kétségekkel, félelemmel, és jó volna, ha valaki mellettem állna, erősítene, és megnyugtatna, hogy nem is vagyok kövér.

A hasam esténként már 99 cm körbekasul, és ma reggel 72.6 kilót mázsáltam. Cs. erre megjegyezte, hogy lám, akkor nem is vagyok kövér, mert a múltkor a védőnő 75 kilót mért. Én közben meg úgy érzem magam, mint egy keményre fújt labda. Az első 3 hónapban 2 kilót híztam (mind a mellemre ment), az azóta eltelt 2.5 hónapban 3-at, ami még rendben is lenne a tankönyvek szerint – de mégis bálna vagyok. Szépek a kismamák, de csak ha nem kövérek.

És akkor ott van a szex is. Valahol olvastam, hogy nekem most, mint a nyulaknak. Valóságban azonban olyan hulla vagyok estére, hogy arra sincs erőm, hogy megforduljak, nemhogy még szexeljek is. És mivel újabban mindig reggelre kívánom meg a dolgot, amikor sietünk munkába, vagy máshova, ezért a szexuális életünk konvergál a sehova. Cs. persze követelőzne, szegénykém, de én valahogy úgy érzem, nem megy. Őszintén szólva néha még mocskosnak is érzem az egészet, és el sem hiszem, hogy én mondom ezt, de nem tudom magam szeretkezés közben elegendni. Persze, nem mintha Cs. tudná, saját bevallása szerint azon jár az esze, hogy a gyerek lötyög a pocakomban... (nagyanyáink bölcsessége szerint ha az anya nem kívánja a szexet, akkor fia lesz...).

De a legeslegdurvább, hogy aszkéta életmódom ellenére (vagy éppen azért) hard-pornóra emlékeztető álmaim vannak. Le sem írom, milyenek, mert a gondolatba is belepirulok...

Szerző: anna_over_the_moon  2007.11.08. 11:27 1 komment

Címkék: cs zora noidolgok

A bejegyzés trackback címe:

https://sarikittyom.blog.hu/api/trackback/id/tr434579860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_15787 2007.11.09. 08:42:41

Nah... pasik. Szerintem ezt erőltetni nem lehet. Egyeseknél hamarabb, másoknál csak később érik meg a dolog. És az érdeklődés szintje ezzel egyenes arányban áll. Tudom, hogy iszonyatosan egyedül érezheted magadat, de hidd el, hetek múlva egyre közevetlenebb lesz a kapcsolatot köztetek.. legalábbis bnőm tapasztalata, hasonló okok miatt ez volt... A párja szinte "érdektelen" volt, és csak a végére alakult ki az igazi apa feeling. Szex? Álmod? Ez is olyan titpikus. :) Nincs veled/vetelek semmi baj és semmi hiba...Nehogy könyvekhez mérj dolgokat. A nagy átlaghoz képest vannak ám más esetek is. És ha neked most nem úgy, mint a nyulak... Akkor nem úgy mint a nyulak.
süti beállítások módosítása