Felkértek, hogy írjam meg, hát akkor megírom. Nem volt könnyű.

  1. Minden alkalommal, ha fodrászhoz megyek, más frizurát vágatok magamnak, amit valamelyik hajas magazinban találok. Aztán a végeredmény persze nem olyan, mint az újságban, mert én nem is a hajat szeretném leginkább, hanem úgy akarok kinézni, mint a modell.
  2. Az Amnesty International-nak adtam az adóm 1 %-t. (Erre valamelyik nap ajánlott levelet kaptam az APEH-től, hogy elírtam a számlaszámot, így nem tudják kifizetni nekik a pénzt. A döntés ellen 5000 Ft-ért fellebbezhetek. Most a hanyagságom miatt sérülhetnek az emberi jogok Ugandában, és engem baromira nyomaszt a felelősség súlya. Tényleg.)
  3. Soha nem vasalom ki a ruhát, ha megszárad, csak azelőtt, mikor felveszem. Ezzel véleményem szerint rengeteg időt spórolok.
  4. Nagyon rendetlen vagyok. Egyszerűen képtelen vagyok normálisan elpakolni a szekrényemben. A ruhák csak be vannak hányva (ezért is felesleges lenne vasalni), ezért minden kiborul, ha kinyitom az ajtót.
  5. Idegesít, ha nyitva marad egy fiók, egy ajtó, vagy nem teszik vissza a flakon kupakját.
  6. Tehetséges vagyok abban, hogy olyan dolgokról nyilatkozzam teljes meggyőződéssel, amely témákban nem vagyok jártas. Ennek folyománya az is, hogy a tények halmazából azokat az információkat válogatom ki, amelyek az én hipotézisemet támasztják alá – és az ellentmondásokat figyelmen kívül hagyom. Így védtem meg a diplomámat.
  7. 50-60 Gigabyte zenét töltöttem le/szereztem be az egyetemi évek alatt. Ha zenét akarok hallgatni, akkor az összeset beolvasom a Winamp-ba, de kb. a ¾-t mindig áttekerem, mert a legtöbb borzasztó gagyi. Viszont a tudat, hogy olyan tízezer szám van a harddiscen, örömmel tölt el. Ebből olyan 30 „track”-en közép-európai madarak csicsergése van rögzítve, amit fogalmam sincs, hol szereztem, de a Shuffle mindig bekeveri. A zenék amúgy stílusonként vannak csoportosítva (ellentétben pl. Cs.-vel, aki előadónként csoportosította a számait).

Aztán mivel ez egy olyan blogos körlevél féleség, akinek a neve ott oldalt szerepel, az folytathatja. Akinek nem, az is.

Szerző: anna_over_the_moon  2007.12.02. 12:20 2 komment

Címkék: blog zora

A bejegyzés trackback címe:

https://sarikittyom.blog.hu/api/trackback/id/tr114579877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ande · andedrag.freeblog.hu 2007.12.03. 20:40:32

Ez szuper egy bejegyzés! :) Nem alszom el, amíg nincsenek a szekrényajtók becsukva és a fiókok betolva... ;) Megírom a hasonlómat hamarosan :)

Ismeretlen_57693 2007.12.04. 00:20:37

6. egyebkent ez a leghatasosabb noi fegyver egy ferfi-no vita soran is... ;)
süti beállítások módosítása