Sárinak hivatalosan ma kellene születnie.

Bözsi nénje, aki anyu nagynénje, és aki 82 éves, és naponta 16 pirulát szed, hogy éljen még egy kicsit, 3 héttel korábban született. Állítólag élete első 3 hetében csak aludt, meg néha evett, ezért folyton tükörrel nézték, hogy él-e még. Aztán amikor eljött a nap, amikor születnie kellett volna, egyszer csak felsírt, és onnantól olyan volt, mint a normális csecsemők.

Szóval nem tudom, emiatt-e, vagy azért, mert hétvégén nagy rokoni vizit volt nálunk, de Sári körül a dolgok totál megzizzentek: először vagy fél órát bírkóztunk, hogy végre normálisan hajlandó legyen szájába venni a cicit, aztán a 100-110 ml-t már nem 15-20 perc alatt, hanem 1,5 óra alatt szopizta csak be, mára pedig alig van tejem. Éjjel is és ma egész nap kínszenvedés volt az etetés, az egyik mellem ugyanis csont üres, de a másikban is alig van tej. Én persze totál kétségbe vagyok esve, iszom atejfakasztó teát, meg sűrűn mellre teszem a gyereket, és szopi után fejek is (de inkább csak összekoszolom az üveget), de egyenlőre nem sok eredmény... Szegény Sáribaba meg szív-szív vagy 1,5 órákat becsülettel, de szerintem nem a jóllakottságtól, hanem a kimerültségtől mindig bealszik. mindegy, mert egyenlőre két ciciből csak sikerül összekukázni az alkalmankénti 100 ml-t, de hol van az már, mikor szopi után még 2 decit le tudtam fejni...

Viszont megtettük első sétánkat a telepen tegnap (díszkísérettel, ugye). Sári szerintem jól elvolt - durmolt, mint egy maci, de igazából én élveztem jobban, hogy vége a szobafogságnak, és flangálhatok a csúcsszuper babakocsinkkal (Cs. szerzeménye) a napsütésben. Kismamanadrágban, mert egyenlőre más nem jön még rám.

Ja, és a kisasszony már 3,05 kg, és végre nem esik ki az 56-os rugikból. 

Szerző: anna_over_the_moon  2008.03.31. 20:12 3 komment

Címkék: csipet szules masok noidolgok

A bejegyzés trackback címe:

https://sarikittyom.blog.hu/api/trackback/id/tr524579944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_20228 2008.04.01. 11:20:40

no para. bár valóban az anyatej a legjobb, teljesen jó cuccok vannak éhen nem fog halni. próbálj aludni egyet és kicsit magaddal törődni. meg persze igyál sokat.

Ismeretlen_91082 2008.04.01. 11:40:30

Leírok neked pár dolgot, hátha segít az egyik. More Milk kapszula(patikában lehet kapni) http://www.boldogmama.hu/index.php?id=84 Utrica Urens 5 CH ez homeos bogyó. Teák közül meg a Laktoherbet dícsérik sokan, lehet pont azt iszod. Nyugalom, sok folyadék, még lehet újra sok tejed.

Ismeretlen_75240 2008.04.02. 00:34:58

olvastam, hogy vasalás meg teregetés. Ok, az nem nagy házimunka, de sztem most tojd le magasról, ebben a 6 hétben igazán nem kell pörögni. a ppihenésnek nagyon nagy szerepe van a tejtermelés szempontjából. Meg hogy sokat igyál, ami sztem piszoknehéz
süti beállítások módosítása