Miután cserukka rávilágított, hogy azt is meg lehet nézni, hogy milyen kifejezéseken keresztül jutnak el az olvasóim (mind a 3) hozzám, és miután le is ellenőriztem, rá kellett, hogy döbbenjek, hogy az emberek hihetetlen nagy baromságokat képesek belegépelni a google-ba. (Azt most hagyjuk, hogy ha beírjuk, hogy "hisztis terhes feleség", akkor ezt a blogot is kidobja a kereső...).

Nálam a pálmát a "hajat festeni nem szabad havivérzés idején" viszi. Mondjuk hogy erre miért dobta ki ezt a blogot, az talány. Aztán volt egy tömérdek szex-szel foglalkozó keresés, de mondjuk ezen felül tudok emelkedni (a kedvencem: bugyiba pisilő csajok video...), csomó találat Copy Con-ra (akiről, ha jól emlékszem, egyszer emlékeztem meg) illetve Toto Cutugno-ra, de mégis, a hírességek különdíját a "Zsanuária Izaúra" viszi, amire ha jól sejtem, szintén az előbbi bejegyzés a válasz.

 

Szerző: anna_over_the_moon  2008.06.06. 21:00 Szólj hozzá!

Címkék: blog hulye

A bejegyzés trackback címe:

https://sarikittyom.blog.hu/api/trackback/id/tr814579986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása