Jelentem, a forgóbajnok nem forog. Ha jól számolom, ötször csinálta meg oszt puff, azóta nem. Történt ugyanis, hogy ez a kis mufurc rákapott a hasonfekvés ízére, gondolom, tetszik neki, hogy egészen más szemszögből látja így a világot - pl. kiderült, hogy a Keljfeljancsi függőlegesen izgisebb, mint eldőlve. A fejét már hosszú másodpercekig, de ma pl. egy percig is képes tartani, és jó magasra emelni, de csak azért, hogy amikor már nem marad energiája, magasabbról ejthesse vissza a földre, jó nagyot koppanhasson, és jól elkezdhessen sírni. Ilyenkor persze hiába bíztatom, hogy forduljon meg, ő csak sír keservesen, amikor is mindig megsajnálom, és megfordítom. Persze a kis büdös rájött, hogy ez a fordulás sokkal hatékonyabb, mintha ő erőlködne, így aztán nem is strapálja magát mással. 

A dühöngő egyébként mókás: fekszik a hasán, felemeli a lábát és a fejét, homorít, és az öklével veri a padlót - tiszta anyja, Cs. szerint:


Amikor viszont érdeklődve tekint a világba, akkor ilyen édes:

 

Szerző: anna_over_the_moon  2008.06.10. 10:28 1 komment

Címkék: csipet babafoto novesben

A bejegyzés trackback címe:

https://sarikittyom.blog.hu/api/trackback/id/tr314579987

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kriszta80 · http://20070907.freeblog.hu/ 2008.06.10. 15:44:23

Nagyon aranyos... főleg a dühöngös képen!
süti beállítások módosítása