Isten áldja a kövér holland nőket és a C&A-t. Annak ellenére, hogy emlékeim szerint a holland nők sem nem szépek, és sem nem nagy a mellük, nemzeti ruhalerakatuk mégis gyárt nagy kosarú fürdőruhákat, sőt, tankinit is! Mi több, teszi mindezt egész olcsón.

Szóval végre van fürdőruhám, ami E kosaras (mert az F kosaras óriási volt), és kicsit nagy rám, de nem volt kisebb méret E-s kosárral, így kénytelen voltam ezt megvenni. Nem volt drága, és bár utólag eszembe jutott, hogy még ebben a porfészekben is két C&A van, vagyis akár a másikba is elmehettem volna megnézni, hátha van kisebb, most már nem bánom, mert legalább megkaparintottam egy olyan tankinit, ami ugyan nem a legszebb fürdőruha, amit életemben megvettem, de legalább beleférnek a melleim, és eltakarja a terhességi csíkjaimat.

Azért holnap beugrom a nagyméretű fürdőruhák és szoptatós melltartók Mekkájába is, csak hogy elverhessek egy valag pénzt.

Szerző: anna_over_the_moon  2008.07.13. 17:29 2 komment

Címkék: shopping noidolgok szenvedelyek

A bejegyzés trackback címe:

https://sarikittyom.blog.hu/api/trackback/id/tr514580008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_91082 2008.07.14. 09:53:05

Gratula a fürdőrucihoz :D

Ismeretlen_94603 2008.07.15. 16:03:56

Örülök,hogy végre sikerült találnod fürdőrucit...
süti beállítások módosítása