Azt látni kellett volna (meg lefényképezni, de a gép mindig a kritikus pillanatokban merül le)! Sári imád a nagykádban velem fürdeni, de leginkább a sárga felhúzható kacsát imádja (ami egyesek szerint hattyú - rút kiskacsa, maradjunk ennyiben). Arccal a víz felé fordítom, az apja pedig elindítja a kishavert - Sárifüles pedig, mint az őrült, elkezd a lábával kalimpálni, a kezével nyújtózkodik a kacsa felé - a kalimpálással löködi maghát előre, amíg el nem éri vágya tárgyát, a szájqa tátva, minden porcikájával akarja a cuccost. Amikor megkaparintja, az első dolga, hogy a szájába tömi - de a lábával tovbábbra is kalimpál örömében, ami azt jelenti, hogy engem (aki mögötte vagyok, és tartom), jól összerugdal.

Amúgy kijelenthetem, hogy imád fürdeni: amint meglátja a kádat, a vizet, vagy csak leteszem a fürdőben a pelenkázóra, már nagyban vigyorog. Velem pedig azért jó fürdeni, mert ilyenkor jobban tud pancsolni, amibe aztán frankón kifárad, és gyorsabban el is alszik.

Sajnos a közös fürdés két felnőttes feladat - ezért csak akkor tudjuk megejteni, ha Cs. is itthon van fürdésidőben, ami meg csak ünnepnapokon adatik meg...  

Szerző: anna_over_the_moon  2008.09.10. 10:34 1 komment

Címkék: csipet

A bejegyzés trackback címe:

https://sarikittyom.blog.hu/api/trackback/id/tr974580046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_91082 2008.09.10. 15:02:26

Gépet feltölteni, utána képeket feltölteni! Én akkor is együtt fürcsizek Dórival, ha csak ketten vagyunk. Igaz csak azóta, amióta tud ülni.
süti beállítások módosítása