Cs. az egyik reggel elmesélte, hogy hajnali 3-ig nem tudott elaludni, és tekintve, hogy már 10-kor lefeküdtünk, uszkve 5 órát szenvedett. Ismerem az érzést, csak forgolódsz, jár az agyad, majd egyre idegesebb leszel, hogy miért nem bírsz elaludni, és a végén már az idegtől nem alszol. Na, valami ilyesmit élt át ő is (aki mellesleg bármikor, bárhol, bármilyen helyzetben képes aludni), és mivel ez neki meglehetősen furcsa élmény volt, részletesen beszámolt az eseményekről.

Először azon járt az agya, hogy hogyan fog garázst építeni (mostanában ez a heppje). Sokféle verziót lezongorázott, megtervezte, alapozta és felépítette az épületet vagy öt féle képpen. Ezután politizált egy sort, hogy most akkor melyik oldal is lop többet, végül aggódott egy kicsit a gazdasági helyzeten is. Időközben Sári felsírt, és bár az én éjszakám lett volna, mivel úgyis fent volt, hát átment ő (komolyan, ez nem jellemző rá, egész meghatódtam).

Végezetül úgy döntött, bárányokat számol a siker érdekében, mert akkor arra koncentrál, és nem gondolkodik hülyeségeken. Sajnos azonban nem volt elég, ha csak számolgatta a bárányokat úgy, hogy "1 bárány átugrik a kerítésen, 2 bárány átugrik a kerítésen, 3 bárány átugrik a kerítésen...", mert emellett még simán lehet elmélkedni, így hát neki el kellett képzelnie a mezőt virágokkal, kerítéssel, bárányokkal, akik jobbról balra haladva ugrálnak át a kerítésen. Cs. még a szemével is lekövette az eseményeket, amitől állítása szerint meg is fájdult a szemgödre, miután úgy 5000 bárányt terelt be a karámba, és elaludt. 

Szerző: anna_over_the_moon  2009.03.02. 22:03 1 komment

Címkék: cs alom

A bejegyzés trackback címe:

https://sarikittyom.blog.hu/api/trackback/id/tr14580161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_75240 2009.03.03. 08:33:59

én ilyenkor nem küzdök, felkelek. Csinálok bármit és akkor kb 1 óra múlva sikerül visszaaludni. Amúgy tök hülye vagyok. hiába tudom, hogy nem írsz - mert nem vagy itthon - minden gépbekapcsoláskor automatikusan behívom a te blogodat is :))) függgő vagyok, segítség!
süti beállítások módosítása