A nagy sikerre való tekintettel -és mert a Mama is szabin volt- pénteken ismét pancsolni mentünk, de ezúttal egy másik helyre. Nos, ez hibának bizonyult, ui. bár Sári természetesen nagyon jól érezte magát a vízben, de konkrétan sz*rrá fagytunk: hideg volt a víz, hideg volt a levegő az uszodarészben, a büfében pedig olyan hideg volt, hogy szerintem a lehelletünk is látszódott. Ezután már azon sem csodálkoztam, hogy a zuhanyból is hideg-langyos víz folyt - aztán kiderült, hogy csak abból az egyből. De a hely leírta magát nálam, pedig amúgy nem lett volna rossz: aranyos gyerekmedence, jópofa játékokkal, jó kis élményfürdő-rész, szép szauna-részleg, bár a "bababarátságot" megint elintézték a minimum-szinten, járókák, pelenkázólap, babmosdó van, de pl. nincs egy nyugodt hely, ahova a gyereket le lehetne tenni aludni, és nincs játszószoba sem.

Amúgy vicces volt, mert amikor odaértünk, épp babaúszás volt, én konkrétan megfagytam volna a gyerekkel - ráadásul a babauszis csaj minden volt, csak nem kedves, érdekes, mégis ő uralja a megyében a babauszi-piacot. 

Sári persze megint nagyon jót pancsolt - vicces, mert egyáltalán nem fél a vízben, miközben itthon még a haját sem tudjuk megmosni ordítás nélkül. Ott bezzeg állandóan le akarta venni a karúszókat (azokkal már egész tűrhetően elevickél a vízben), és amikor a kisvízben le is vehette, lépett kettőt, majd elborult, és persze lemerült a víz alá. Gondoltam, majd most biztos éktelen ordítás lesz, de kicsit köhögött, aztán vigyorgott, majd ment (volna) tovább. Később meg azzal szórakozott, hogy a mélyvízben hátravágta magát, és beleeresztette a haját a vízbe - mondom, itthon meg nem tudunk neki hajatmosni. Érthetetlen...

Kiderült, mi is okozta az éjszakai nem-alvást: 3 darab fog, amelyikből 1 már kint van (alul a 2-es), a másik kettő pedig szerintem fönt jön nemsokára. Már jó régen nem jött ki foga, és ahhoz képest, hogy egyszerre három is útban van, nem tűnik különösebben megviseltnek.

Szerző: anna_over_the_moon  2009.10.17. 21:11 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sarikittyom.blog.hu/api/trackback/id/tr914580262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása