Dani Sári plüsskutyája, ha jól emlékszem, az Aldiban vettük egy ezresért, igazán nem volt drága, tekintve, hogy aranyos, és amúgy bábként is funkcionál. Ilyen minőségében még viszonylag keveset használtuk, de azért lett Dani, mert amikor a múltkor G.-nél voltunk, Sári nagyon imádta az ő Dani nevű kutyájukat. Fel-alá rohangált a novemberi hidegben a kertben, és kiabálta, hogy "Dani, Dani!", amire szegény kutyus nem annyira hallgatott, mivel Sári azért közelről már inkább kicsit tartott tőle. Mindenesetre hazaérve elneveztük a saját kutyát Daninak.

A másik kutyánkat (szintén plüss) Bogárnak hívják, nagyapa büdös kutyája után. Bogár különlegessége, hogy az Amerikai Egyesült Államokból érkezett, és zsidó. Van ugyanis kipája, a nyakán lógó csonton pedig azt írja, hogy "Kosher". Nem mintha bármi közünk lenne a zsidókhoz, véletlen, hogy lett ilyen kutyánk, de azért eléggé vicces. Főleg arab ismerősöknek mutogatni...

Persze Dani az abszolút kedvenc. Az elmúlt pár napban mindenhova jön, ahova Sári megy, enni, játszani, aludni. Tegnap például nagyon rosszul viselkedett ez a Dani, ugyanis a délutáni alváskor hiába fektette le a gondos Sári őt és társait (a macit, a Bogarat, meg a Nyuszit) szép sorban maga mellé a nagyágyba, ez a rosszcsont Dani folyamatos felugrált, és ugatott, úgyhogy sem a többieket, sem Sárit nem hagyta aludni. A rosszalkodásnak végül én vetettem véget azzal, hogy megmondtam Sárinak, hogy mondja meg a Daninak, hogy ha ilyen csintalan, akkor el lesz különítve. Sári erre megejnyebejnyézte az ebet, majd franciául énekelt neki egy sort, végül csak elaludtak. Mind az öten. Meg én is. Az már hat.

Szerző: anna_over_the_moon  2010.01.08. 14:56 Szólj hozzá!

Címkék: micsinál

A bejegyzés trackback címe:

https://sarikittyom.blog.hu/api/trackback/id/tr414580288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása