Sári március 1-től bölcsibe megy - ezt eldöntöttük, és ha minden jól megy, most már így is lesz. Szerintem nem fog megártani neki a gyerektársaság, a bölcsőde pedig nagyon szimpatikus. Igaz, hogy kevés gyerek van úgy elkényeztetve, mint ő, hogy gyakorlatilag egy éve apja-anyja állandóan vele van, de az az igazság, hogy ez má biztosan nem lesz sokáig így, másrészt pedig mi már nem tudjuk eléggé lefárasztani. Újabban ugyanis 3-ig nincs alvás délután, ami szerintem egyértelműen ennek a jele. Kevés az inger itthon, vagy nem tudom...

Szóval a bölcsibe bejelentkeztünk. Igazából azért is van erre szükség, mert Cs. eldöntötte, hogy neki elege van ebből a tengés-lengésből, és inkább gazdálkodni fog - otthon (ca. 250 km), mert hogy ott van földje - ami szerény számításai szerint évi kb. 20 hét elfoglaltságot jelent ... következésképpen 20 hét távollétet - ami szerintem a végén lesz több is, de majd meglátjuk. A munkák ráadásul márciusban kezdődnének, így ha nekem addig lesz állásom, addigra muszáj Sári elhelyezését is megoldanunk valahogy - ha pedig nem lesz, akkor is kell egy hely, ahova tehetem, ha véletlenül sikerülne valamit találni (azt mégsem mondhatom egy interjún, hogy előbb várják meg, amíg beszoktatom a gyereket...).

Szerintem nem lesz gond a bölcsivel - Sári ugyanis egyre érdeklődőbb más gyerekek iránt. Ma például meglátogattuk a második unokatestvéremet, mert nemrég született meg a második kislányuk (az első kicsit idősebb, mint Sári), és a naggyal annyira jót játszottak, kergetőztek, babáztak, "főztek", jóformán rájuk sem kellett nézni. Tegnap a Ringatóban is nagyon jól érezte magát, rohangált, táncolt, huncutkodott - rá sem ismerek, milyen vagány kis csajszi lett.

Szerző: anna_over_the_moon  2010.01.13. 14:46 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sarikittyom.blog.hu/api/trackback/id/tr804580289

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása