Sári ignorál – szépen magyarul megmondva. Talán haragszik rám, amiért egész nap nem vagyok vele (ez a hét házon kívüli programok tekintetében elég sűrű – vérvétel meg mindenféle vizsgálatok, ebből kifolyólag a munkaidőm megnyúlt, holnap hastánc gála, egyszóval tele vagyok Sári nélküli programokkal).

A mellőzésem abban nyilvánul meg, hogy finoman szólva letolja a fejemet, nem különösebben izgatja magát (látszólag), ha elmegyek, és akkor sem, ha megjövök. Nem akar velem játszani, nem akarja, hogy fürdessem, sőt, tegnap egyenesen kiküldött a szobából altatásnál, és csak az apját kereste. Reggel ezért direkt próbáltam a fennmaradó pár percemben vele lenni, de csak nagy sokára jött oda hozzám, igaz, akkor énekeltünk, az ölembe ült – de halál nyugodtan hagyott ott kicsivel később.

Ez van, meg kell ezt is emésztenem…

Szerző: anna_over_the_moon  2010.02.11. 11:57 1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sarikittyom.blog.hu/api/trackback/id/tr554580299

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_119003 2010.02.11. 15:05:43

Szerintem ne emeszd magad! Biztosan rossz erzes, de lehet hogy Oneki igy konyebb feldolgozni, hogy nem vagy otthon. Majd aprankent szepen megszokja hogy mikor vagy otthon, s mikor nem, s majd megint visszaall a korabbi "rend". (Sajat tapasztalatom meg nincs, de a batyameknal is volt hasonlo reakcio a kislany reszerol amikor az anyja nem volt itthon egy hetig.)
süti beállítások módosítása