Sári lázas volt, de semmi egyéb tünete nem volt - a doki szerint ugyan piros volt a torka, így kapott antibiotikumot, amit most természetesen azonnal elkezdtem neki adni, mert mindig úgy járok, hogy nem adom oda, aztán 2 hétig beteg szegény gyerek. Szóval az antibiotikum nem nagyon használt, mert továbbra is lázas volt, és nyűgös, igaz, a 3. nap már nem ment fel 38 fölé a hője. Pénteken már nem volt láza, ellenben szombatra kijöttek rajta mindenféle pöttyök: először az arcán, majd a hasán és a hátán is. Nem vakarta, viszont iszonyat nyűgös volt egész hétvégén. A pöttyök miatt felmerült bennem a gyanú, hogy ez talán a három-napos láz lehetett, az ját ilyesmi tünetekkel.

Azóta az arca letisztult, a háta meg a pocakja még nagyon halványan pöttyös ugyan, de a kedve ma már jobb volt.

Ami mondjuk furcsa, és egyenlőre nem tudom hova tenni, az az, hogy elkezdett hullani Sári haja. Mondjuk, nem drasztikusan, de azért egy 15-20 szálat mindig kiszedek a fésűből, és a lepedőjéről. Remélem, csak a meleg, vagy az antibiotikum… Figyeljük…

Ezek szerint a 3-napos lázon (ami amúgy 4 nap volt) is túl vagyunk. A héten még nem megy bölcsibe, mert hétvégén én jógatáborba megyek, Cs. pedig viszi Sárit haza, és nem merjük megkockáztatni, hogy újra megbetegedjen.

Szerző: anna_over_the_moon  2010.07.12. 09:15 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sarikittyom.blog.hu/api/trackback/id/tr744580342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása