Nem bírom visszakeresni, hogy mikor írtam utoljára Sári súlyáról, de tegnap megmértük, és 15,1 kg! Wow… szemmel láthatóan nagy, a korosztályához képest is. Pulcsikból már 104-est vettem neki – nem azért, mert duci (inkább olyan kis vaskos), hanem mert magas. Remélem, azért nem lesz langaléta lányom, mert az alapból mínusz pont a fiúknál, de azért szerencsére jó étvágya van, és úgy tűnik, maximálisan hasznosítja a tápanyagokat.

Egyébként a hét bölcsimentesen telt, ugyanis Sári vasárnap belázasodott, és ugyan hétfőre kutya baja nem volt, és azóta is jól van, a héten inkább nem vittem közösségbe. Nem mondhatnám, hogy nagyon bánta. A láznak vagy a kibújó hátsó fogak, vagy az izgalom volt az oka. Csütörtökön ugyanis váratlanul Szerbiába kellett utaznunk egy temetésre, így Sári két és fél napot anya és apa nélkül töltött. Állítólag jól elvolt, de amikor hazaértünk, azért le sem lehetett vakarni rólunk.

Október végén megyek 6 napra Angliába, kíváncsi vagyok, azt hogy bírja majd.

Szerző: anna_over_the_moon  2010.10.08. 10:48 Szólj hozzá!

Címkék: növésben

A bejegyzés trackback címe:

https://sarikittyom.blog.hu/api/trackback/id/tr574580352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása