Mostanában központi probléma az életemben, hogy mi a fenét vegyünk a gyereknek karácsonyra? Mert eredetileg diavetítőt akartuk, de egyrészt megtaláltuk a régi vetítőt (lencse nélkül), és kölcsön is kaptunk egy másikat. Basszus. Szóval sajnos ezen kívül ötletem sincs.

Sári persze mindent szeretne, amit a Minimax reklámokban lát, kétésfélévesen bedarálja a fogyasztói társadalom, de ez van, ez ellen kár harcolni. Hasznos dolgokra, mint pl. ruhanemű, gyerekülés, persze szükségünk lenne, de azért kár azzal áltatni magunkat, hogy ennek ő is örülne. Márpedig miről szól a karácsony, ha nem a gyerek öröméről?

Szóval tippeket kérek.

Szerző: anna_over_the_moon  2010.12.16. 13:08 3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sarikittyom.blog.hu/api/trackback/id/tr374580359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_119003 2010.12.16. 21:40:03

En annyi mindent tudnek venni Emmanak... De elore eldontottem, hogy max 3 ajandekot kap db-ra, barmennyibe is kerulnek. (azaz ha aprosag akkor se legyen tobb darab, mert elvesz a lenyeg) Sztem gondold vegig, hogy mit szeret nagyon csinalni, s ahhoz vegyel neki vmit. Pl ha szeret kuckozni, akkor lehet venni neki egy kishazat/satrat. Ha kis mutyurokkel jatszik szivesebben, akkor pl kicsi babakat babahazzal. Ha tologatni szeret, akkor kisvonatot sinnel, vagy autokat palyaval. Ha szereti a kartyat, s Te lanyod okos, lehet neki memoriakartyat venni. Bocsi hogy hosszu volt, csak segiteni szeretnek. Sok sikert!

Ismeretlen_75240 2010.12.17. 05:12:52

húúú én is így vagyok. Márknak ezer ötlet, Annának nuku. Mondjuk előbbinek mi fiús cuccokkal pakoltunk fel, úgymint távirányítós autó (Apa mondja: VÉGRE!), parkolóház meg még nemtommi. Nálunk 2 db a limit. amúgymeg: az AUCHAN-ban isteni pénztárgépek kaphatóak.olyan is van,amin igazi számológép van beépítve http://gyermekszoba.blog.hu/2010/11/26/sved_szupermarket

Ismeretlen_75240 2010.12.17. 05:16:39

ez meg a MAKEDO, a dobozösszeillesztő készlet: http://gyermekszoba.blog.hu/2010/11/26/dobozolas_12 És végül a kedvencem online. golyópálya, fogaskerekes, vagy oktató táblás, nekünk mind beválik: http://www.kwhjatek.hu/hu/jatekok.htm?session= golyópálya ismét: http://www.boyonex.hu/index_h.html
süti beállítások módosítása