Biztosan nem fogok már írni sem a gyereknapról, se egyebekről, pedig jó volt ám - de hát olyan elfoglalt vagyok mostanában...

Na de a tegnap esti beszólás olyan, amit meg kell örökíteni. Sári felöltözött pizsibe, megitta a kakaót, de a fogmosásnál vizes lett a pizsamafelsője, ezért követelte az előző napi rózsaszín Micimackós felsőt. Mivel szerencsére megszáradt a mosás a napon, így megkaphatta. De ő a nadrágot is le akarja cserélni. De miért, kérdem, amikor az is rózsaszín.

- De ez sötétrózsaszín, a Micimackós felső pedig világos!

Erre nem voltak érveim, az apja már káromkodott egy cifrát, de végül megkapta a világos rózsaszín Micimackós pizsama alját is, amin ugyan nincs Micimackó, csak rózsák. Sári meg is jegyezte, hogy micsoda "gyönyörűséges rózsák" vannak rajta.

És teljes volt az összhang.

Szerző: anna_over_the_moon  2011.05.31. 10:50 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sarikittyom.blog.hu/api/trackback/id/tr574580388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása