Mindig érdekelt, hogy a nemi szerepek vajon genetikailag kódolva vannak-e, vagy azért kezd a lánygyerek babázni, mert mi eleve ezt várjuk tőle, és mondjuk babákat adunk a kezébe?

Szerintem egyébként az előbbi.

Sári rettentően lány lett, és nem a nyafogásra meg a hisztire gondolok, mert ez valószínűleg inkább életkori sajátosság, nem nemi jelleg. Inkább olyanban nyilvánul ez meg, hogy állandóan a tükör előtt pipiskedik, ruha- és öltözködémániás, és balettozni akar.

Tegnap a mamájától és tőlem is (kommunikációs hiba) kapott 1-1 bikinit. Igen, melltartósat. A mama-félében vízi balettozott egy órát, az enyémben pedig a tükör előtt táncolt és énekelt („Rázd a melltartódat!” – majd rázta a fenekét.) Kár, hogy nem volt nálam kamera, mert az ilyen jeleneteken röhögnék könnyesre magukat az udvarlók – asszem.

Szerző: anna_over_the_moon  2011.06.17. 09:33 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sarikittyom.blog.hu/api/trackback/id/tr474580378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása