Na az ilyeneket hogyan védi az ember ki? Persze tudom én, hogy farkastörvények, meg edzeni kell a gyereket, de szerintem ha én lettem volna ott, nem anyu, akkor az a két kis porbafingó biztos nem távozik vigyorogva… (na jó, ezt nyilván az első indulat mondatja velem, adott helyen és időben valószínűleg köpni-nyelni nem tudtam volna…)

Szóval Sárinak két barátja (szerelme?) van a bölcsiben: a korábban már sokat emlegetett Barnus, és a szép szőke herceg, Bencus. B2 amúgy elválaszthatatlan cimbik, amennyire a dadusoktól tudom, férfibarátságukba csak a remegő pillájú Sári kavar be – hol ez fogja meg a kezét, hol az – ahogy én gondolom, a lányom valószínűleg kiharcolja ezeket a fizikai kontaktusokat. Volt már korábban is kisebb nézeteltérés, no de tegnap, mikor anyu odaért Sáriért a bölcsibe, a két büdöskölök kórusba kiabálták, hogy ők nem is barátai a Sárinak, és nem is szeretik a Sárit. Szegény manó szája pedig minden mondatnál lejjebb és lejebb görbült… Anyu hiába csitítgatta a fiúkat, azok nagyon határozottan és vagányul folytatták a „szidalmazást”, mígnem Sári persze elsírta magát. Egy kislány odament vigasztalni, meg persze Anyu is próbálta felvidítani, de végül csak akkor nyugodott meg, amikor az eset után Barnus odament, és megsimogatta. Sárinak végig magyarázta a nagyanyja, hogy milyen buták ezek a fiúk, és végül sikerült úgy fordítania a történteket, mintha a srácok csak hülyéskedtek volna, amit szerintem a kismanó a végén már –tétován ugyan, de- elhitt.

Gondolom, az ilyenek miatt nem akar mostanában egyáltalán bölcsibe menni. Kíváncsi vagyok a mai nap történéseire, mert a reggel nem volt túl ígéretes. És emiatt is várom már az ovit, persze, nem tudom, ott miért lenne jobb.

Szerző: anna_over_the_moon  2011.07.05. 14:59 4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sarikittyom.blog.hu/api/trackback/id/tr504580390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_105893 2011.07.06. 08:14:37

És ez még csak a kezdet...sajnos...lesz rosszabb dolog is ,amitől majd a szived szakad ki,de túl kell élni...

Ismeretlen_29810 2011.07.06. 18:33:04

Kispipi első napján az oviban a szekrényszomszéd odamondta a rövid haja miatt, hogy "Kuglifejű." Akkor nagyon nehezen ment be a csoportba még arra az 1-2 órára is. Azóta is emlegeti. És erről az egy dologról tudunk. Mi lehet odabent?! Néha jobb ha nem is tudok róla, mert tuti nem vinnénk el őt.

Ismeretlen_158818 2011.07.06. 22:22:45

A helyzet az, hogy ez nemcsak gyerek dolog. Velem pl. apám folyamatosan csinálja, hogy elkezd kötekedni, először úgy csinálok, mintha nem hallottam volna, aztán szólok, hogy figyi, fáj, abba kéne hagyni, de addig nem nyugszik, amíg nem sírok vagy vissza nem "csapok". De csinálja a tanár is, aki szerint a gyerekem rossz, és nem érti, mért nem megyek bele a "szidjuk együtt a fiamat" klubba, és a főnököm, aki nem hagyja abba a szapulást, míg nem látja, hogy szarul vagyok tőle. Szóval ez olyan emberi dolog.

Linda 2011.07.07. 22:23:25

Na ja, amilyen cukik tudnak lenni a gyerekek, olyan gonoszok is. Némelyiket a játszótéren én is meg tudnám fojtani egy kanál vízben. Persze ez igen erős túlzás, de kis Damienek tudnak lenni:-))) Sárikát puszilom, bár fogalma sincs ki az a Linda néni, de azért add át Neki.
süti beállítások módosítása