Biztosan írtam már – ha nem itt, akkor valahol máshol a világhálón, hogy az is egy nagyon fájó pontja Eszter halálának, hogy ezzel tulajdonképpen a létezése negligálódott – mármint másoknak, persze. Én akkor sem vagyok hajlandó úgy tenni, mintha nem is létezett volna, és akkor sem vagyok hajlandó „baba”-ként emlegetni, ha hivatalosan nem is nevezhettem el. A neve az övé, nem lesz másé sohasem. Ő örökké velem lesz (akármilyen giccsesen is hangzik ez).

Úgy éreztem, ennek az „örökké velem”-nek valahogy mementót kell állítanom – kézenfekvőnek tűnt egy tetoválás. J. megrajzolta, bevittem egy stúdióba, és tegnap a hátamra tetováltattam egy kb. 8 centis E-betűt, amiben egy baba van, és az egyik száráról elszáll egy pillangó. Nagyon be voltam tojva, hogy mi lesz, de végül is nem volt különösebben fájdalmas. Inkább csak kellemetlen, kb. mint egy kozmetikai kezelés. Most kenegetni kell, remélem, nem lesz nagyon gusztustalan az elkövetkezendő 3-4 napban. A tetoválás persze örökre rajtam marad, és mindig emlékeztetni fog Eszterre, és arra, hogy az álmaink egy pillanat alatt széttörhetnek.

Update (2012. augusztus)

e-tetko.jpg

Szerző: anna_over_the_moon  2012.03.29. 13:37 3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sarikittyom.blog.hu/api/trackback/id/tr444580507

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Linda 2012.03.30. 09:04:19

Fénykép lesz róla?

Ismeretlen_116528 2012.03.30. 11:22:09

"Elhantolt álmaim zokognak a horpadt öblű hegedűn, és könnyeim, az eltitkoltak, hullanak a húrra keserűn." Juhász Gyula

Eszter · http://www.renatababa.blogspot.com 2012.04.03. 22:04:56

Ezen kivűl akkor nincs más tetkód? Párod mit szólt hozzá?
süti beállítások módosítása