Úgy látszik, lassan like-olhatnám a kórház facebook oldalát (biztos nincs ilyen, csak mondom). Ugyanis elég szoros lett a családom, meg közte a kapcsolat - délután a nagymamámat kellett bevinni bélelzáródás gyanújával. Nos, miután 5 órát tartott, mire közölték, hogy mehet vagy maradjon (maradjon), még mindig nem derült ki, hogy mi a baja. Mindenesetre felvették a belgyógyászatra, és a legfrissebb hírek szerint megpróbálják műtét nélkül beindítani az emésztését. Remélem, sikerül. A bélelzáródás gondolom, nagyon kegyetlen dolog, a műtét pedig 78 évesen már kinek hiányzik?

Az én mamám szinte sosem volt beteg. Gyógyszert nem szed, nem járkál orvoshoz. Persze, megöregedett ő is, lassabban mozog, jobban fárad, köhécsel, de szellemileg ép, és tevékeny. De ha most meg is műtik, mi marad az életéből? Az életminőségéből?

Egyenlőre bízunk a pozitív kimenetelben.

Nekem tegnap kivették a varratokat, 4 kicsi vágás a hasamon, hát, nem lettem szebb. De ez van.

Szerző: anna_over_the_moon  2012.07.11. 10:57 Szólj hozzá!

Címkék: egészségügy

A bejegyzés trackback címe:

https://sarikittyom.blog.hu/api/trackback/id/tr464644150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása