Győzike és Mónika-sók után mindig felmerül az emberben, hogy nem lehet már mélyebbre süllyedni, de olyan ez, mint a villamos, amire már többen nem férnek fel - azt' a következő megállóban mégis... avagy mindig van lejjebb.

Tegnap hajtott a kíváncsiság, és megnéztem a TV2 legújabb reality-vetélkedőjét, az Igazság árát. Mondjuk én már a celebes-műkorcsolyán is ki voltam akadva, meg a fogyis műsoron is, de ezzel aztán tényleg sikerült alulmúlni az emberiségről alkotott nem túl jó véleményemet.

Csak az első játékost voltam képes végignézni - a filozófia-vallástörténet szakos csajszi, aki mellesleg minden buliban ott van, először bevalotta, hogy szilikon a melle, majd 1 milláért azt is, hogy kefélt már 2 pasival egyszerre, és az apja szeme láttára és füle hallatára elvileg hazudott arra a kérdésre, hogy fizettek-e már neki a szexért. Mert hogy szerinte nem, de a hazugságvizsgáló szerint biza igen. Volt persze dráma, bőgés, meg minden, a csajszi elbukta a 3 millát, és állítólag aláírta, hogy az eredménybe nem köthet bele.

Bár Cs. szerint az egész meg van rendezve - szerintem viszont vannak olyan barmok, akik azt hiszik, hogy van esélyük az unalmas életükről való kitálalással pénzt nyerni. (Sőt, akár ingyen is kitálalnak, csak legyenek benne a tévében - ld. Mónika-só). Mert a TV hülye, és az az érdeke, hogy unalmas kérdéseket tegyen fel, és ne alázzon meg senkit.

Mindenesetre a kiscsajról most egy ország hiszi, hogy ribanc, gyakorlatilag ingyen...

Bővebben az indexen

Szerző: anna_over_the_moon  2008.03.06. 18:26 8 komment

Címkék: media magyarvalosag

A bejegyzés trackback címe:

https://sarikittyom.blog.hu/api/trackback/id/tr304579932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_15787 2008.03.06. 21:13:44

Aztadedurva.... :)))))

Ismeretlen_10277 2008.03.06. 22:37:11

Szerintem is meg van rendezve. Meg mondjuk nem tudom,de én nem nagyon hiszek a hazugságvizsgálóban...Nem tudom

ande · andedrag.freeblog.hu 2008.03.07. 10:15:39

PP-vel néztük ugyanezt a részt. Könyörögtem neki, hogy menjünk inkább aludni. Én a végtelenségig szégyelllném, ha olyan lánoym lenne, aki ilyeneket mond ország-világ előtt, s el sem hiszem, hogy olyan szakra jár, amilyet említett... Olyan ostobának tűnt... Ő is és a játék is. Beszélgettünk arról is, hogy a tudatalattiban ólálkodó milyen kételyek mennyire át tudják formálni az igazságról alkotott képzetünket... Például lehet, hogy valaki, aki szeretkezett a lány, később segített neki valamiben, és egy minimális kételye lehetett akkor, hogy ez olyasmi, mintha fizettek volna a szexért. S egy ilyen tudatalatti kétkedést kimutathat a gép olyan rezgésnek, amit mérnökök hauzgságként definiáltak. Nem? Én (sajnos vagy szerencsére) még mindig inkább az emebreknek hiszek, mint gépeknek.

Ismeretlen_84036 2008.03.07. 12:43:35

Reggel erről volt szó a rádióban is, ott azt mondták, hogy tegyük fel, hogy valaki gondolt már arra, hogy milyen lenne pl. több férfival szeretkezni egyszerre, és ez a fantázia beleivódik az emlékezetébe. Utána felteszik neki a kérdést, hogy szeretkezett-e már több férfival egyszerre, és az elméjébe ismét beúszik a csak elképzelt emlékkép, amire hevesebb érzelmi reakció indul el, és bár tényleg nem történt meg a dolog, a gép lehet, hogy hazugságnak véli.

Ismeretlen_44444 2008.03.07. 13:08:37

Egyébként ebben is van valami - a beteges hazudozók pl. a végén már el is hiszik, amit hazudnak, stb. stb. A géphez én sem értek, de gondolom, az ember pulzusa sokmindentől felmehet, a lélegzete is lehet kapkodó, és lehet, hogy nem hazudik, csak mondjuk ideges. Mindenesetre ezt a csajszi is tudta, meg a tévé is, mégis belementek. Ez a szánalmas. Viszont amint látom, azért elég sokan megnéztük - és ugye mégiscsak ez a lényeg :-)

ande · andedrag.freeblog.hu 2008.03.07. 18:55:39

Ez a legrosszabb az egészben :-) Bár tekintve, hogy ilyen jól le lehet beszélgetni róla, talán mégis megérte :-)

rit 2008.03.08. 13:42:37

Igen, megnéztük, de csak egyszer, hogy legyen róla véleményünk, ne mások előregyártott véleményét ismerjük. És ezzel normális esetben be is fejeződött a műsor iránti érdeklődés.

Ismeretlen_56441 2008.03.09. 15:48:50

Biztos, hogy megrendezett, mint minden, ami a tv-ben van. Mert hát miért nem fordítva kapták a kérdést? Az öreglány a rockzenészt, a csajszi meg a póstást? Egyébként az elbukott kérdésen egy kicsit elfilóztam. Mert biztos, hogy nem úgy volt, hogy aktus után valaki leperkálta neki a kp-t. Esetleg volt egy ékszer, vagy valami ajándék, amitől a lelkiismerete nem volt tiszta, valahol mélyen és a gépet nem lehet becsapni. Én sajnáltam őt, ez a lány is a sztárcsinálás áldozata. Ő bukott, rajta pedig a csatorna keresett extra profitot.
süti beállítások módosítása