Sári tegnap lef*sott. Ez ugyan drasztikusnak hanzik, de így volt. Szó szerint. Naturalista bejegyzés következik, ezért azok, akik nem szívesen olvasnak az emberi test természetes működési folyamatairól, ill. fekáliáról, azok ezt hagyják ki (ez a 3 db olvasómnak szólt.)

Az eset úgy esett, hogy egy kiadós trotykolás után gondoltunk egy nagyot, és tisztába akartuk tenni a kisasszonyt. Amíg Cs. szórakoztatta porontyát, addig én tisztítottam a popsiját - gondoltam, nem lehet baj, hiszen a pelus jól tele lett rakva az imént.

Cs. erre azt mondta Sárinak:

-Pukizd le anyádat!

Erre csak azt vettem észre, hogy a fenéklyukból valami narancssárga szivárog, utána pedig sugárban lő ki belőle a kaki - Cs. is és én is el tudtunk ugrani, viszont így kapott a padló, a fal, sőt, a frissen mosott ruhák is, mivel helyhiány miatt épp a pelenkázóval szemben tudunk csak szárítani. (Sejtettem, hogy ez nem ideális hely a fregolinak, de most aztán tényleg kell keresni valami jobb megoldást.)

Cs. becsületére legyen mondva, hogy bár ő nem nagyon bírja az ilyen tevékenységek látványát, feltakarította a kakit, amíg én rendbetettem fosós leánykámat.

Azért büszke vagyok ám rá - mert itt az ékes bizonyíték arra, hogy egy ekkorka (2,95 kg már!) testben is lehet akkora nyomás, hogy az képes a kakszot átröpíteni a kisszobán.  

 

Szerző: anna_over_the_moon  2008.03.27. 15:13 3 komment

Címkék: cs csipet fenek

A bejegyzés trackback címe:

https://sarikittyom.blog.hu/api/trackback/id/tr54579941

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Aurea · kibeszelem.freeblog.hu 2008.03.27. 15:31:52

Aranyos bejegyzés volt, attól, hogy bár szókimondó, de természetes. Hajrá az ilyen lapoknak! És hajrá azoknak is, akik még mernek szülni gyereket, ma, Magyarországon..

kibeszel.freeblog.hu 2008.03.27. 15:33:16

Most aztán már nem tudom hogy ki beszél...de mindegy, kibeszélem :-)))

Ismeretlen_91082 2008.03.28. 10:16:46

Szia! Mi is jártunk így, csak nekem a nyakamtól a hasamig, minden kakis lett :-s Úgy meglepődtem, hogy egy percig szólni se tudtam, csak néztem a gyerek fenekét :-)Azóta résen vagyok!
süti beállítások módosítása