Cs. haverja felhívott, hogy eljönne látogatóba. Cs. haverját Zsocinak hívjuk, külföldön él, 8 nyelven beszél, és nagyon furcsa személyisége van. Például majd' megőrül egy publicistáért, most például sikerült megszereznie a telefonszámát, és elérnie, hogy összefussanak egy kávéra. A publicistának ugyanis csak ennyi ideje van. Zsoci ezért összegyűjtötte az elmúlt 10 év publikációit, hogy felkészüljön... Mi a tökömről beszélgethettek?

Zsoci mindenesetre ezen a héten hazalátogatott, és ha már úgyis erre járt, gondolta, beugrik. Mondtam neki, hogy szerdán jöjjön, mert aznap Cs. nem dolgozott, de beszélje meg Cs.-vel, hogy mikor.

A beszélgetés így zajlott.

Cs: Szia

Zsoci: Szia. Akkor mikor menjek?

Cs: Nekünk 10 és 5 között bármikor jó.

Zsoci: Ok, akkor -mivel úgy sincs semmi dolgom aznap- 10-től 5-ig Nálatok leszek.

Cs: Ok.

Én természetesen azt hittem, csak hülyéskedik, de szerdán kiderült, hogy nem. 10.05-kor érkezett, és igaz, nem maradt 5-ig, csak 4-ig.

Vannak, akiket bármennyire is kedvelünk, egyszerűen képtelenek észrevenni magukat.

(Amúgy legalább kibeszélgették magukat Cs-vel, és most fél évig nem látjuk megint.)

Szerző: anna_over_the_moon  2008.04.12. 22:10 Szólj hozzá!

Címkék: cs masok

A bejegyzés trackback címe:

https://sarikittyom.blog.hu/api/trackback/id/tr944579950

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása