Tekintettel a jó időre és arra a tényre, hogy felfedeztünk egy"eldobható textil-papír pelenkát", amit frankón ki lehet teríteni a meztelen babapopsi alá, és mivel az egyik fele nájlonból van, ezért a pisi-kaki téma sem olyan gáz, plusz még az is, hogy anyu szabadságon van, így kábé egész nap Sárival van - szóval tekintettel mindezekre a poronty ébrenlétének nagy részét meztelen hátsóval kénytelen eltölteni.

Mi tagadás, ő eléggé élvezi, mert annyira mozgékony lett, hogy csak na. Tegnap a kedvenc szórakozása az volt, hogy jobbra elcsavarta a csípőjét, a lábával egy baromi nagyot rúgott a filléres Plusszos játék lábába, ami ettől odébb vándorolt, és így továb egészen addig, míg Sári zord anyja veszélyesnek nem ítélte a ténykedést, és megigazította a cuccost. Így a babaláb már nem érte el a játék oldalát, ellenben kiderült, hogy a kezecskét igen, szóval frankón lehet markolászni a kis gilisztákat, amik állítólag lábujjacskák.

Így meztelenül Sári egyébként olyan laza, hogy szerintem simán be tudná tömni a lábát a szájába. Erre egy kicsit még várni kell, de az tuti, hogy jóginak frankón elmenne a Gizi, ugyanis a nem-tudom -hogy-hívják csavarást, név szerint amikor a fej balra, a csípő jobbra van csavarva úgy, hogy a törzs a padlón fekszik, hibátlanul végre tudja hajtani.

Az éjszakát egyébként összesen kétszer aludta végig, mindig úgy, hogy szép csöndben hasra fordult. Ez három napja volt, azóta viszont sehogyse akaródzik a végigalvás és álomban hasra fordulás, viszont cserébe 5-kor ébred, és már esze ágában sincs szundikálni tovább. Még szerencse, hogy a mama is korán kelő, így kis reggeli szopi (150-190 ml) után unoka és öreganyja elmennek sétálni, míg én nyugodtan aludhatok akár 9-ig is.

Szóval éjjel nem fordult hasra, ma nappal, ébren viszont igen. Inkább hasra billenésnek nevezném, ugyanis kicsit nagy lendületet vett a drága az oldalra forduláshoz (ami már remekül megy), és kénytelen volt hasra fordulni. A kezét még nem udta kiszabadítani (illetve megsajnáltam, és segítettem rajta, mielőtt ordítani kezdett volna), de szerintem most már lassan önmagától is rákap a forgolódás ízére, és akkor nem lehet megállítani!

Ami még újdonság, hogy háton fekvésben felemeli a törzsét, és a lábával meglöki magát - így már majdnem le tud ugrani a mérlegről. Ezt általában heves sírás közben szereti megtenni, és azt jelenti: most már ne cseszegess, hanem vegyél fel/ki innen.

Persze, mondanom sem kell, hasról hátra fordulást (billenést) azóta sem sikerült produkálnunk, de most már nem aggódom, a kora-utógondozós doki meg szerintem félrebeszélt.
Szerző: anna_over_the_moon  2008.07.12. 15:13 Szólj hozzá!

Címkék: csipet babafoto novesben

A bejegyzés trackback címe:

https://sarikittyom.blog.hu/api/trackback/id/tr224580006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása