Sári forog. Hasról hátra és hátról hasra - igaz, mindezt csak egy irányba. A múlkor azt írtam, csak balra fordul, nos, azóta pedig csak jobbra. 

Így történhetett meg, hogy anyu lerakta a játszószőnyegére (mert itthon is van neki egy), ő pedig elindult, és két perc múlva már a padlószőnyegen volt, és élvezettel kukázta ki a felborított játékdobozból az új könyvét. Mindez fotókon is megcsodálható, itten e

Én elmentem etetőszéket nézni a Kenguruba. Azt ugyan nem találtam, de vettem Sárinak egy kacsát, ami igazi nagy örömöt csak a fürdésnél okozott, amit nem örökíthettem meg, mert én is a kádban voltam. A közös fürdés egyébként nagyon is tetszett a Kismanónak, sírt, amikor kivettük. Amúgy szerintem nem azt élvezte, hogy velem van, hanem a vizet, mert a kis víziszonyos újabban igazi pancsoló kislány lett, előre mosolyog, ha meglátja a kiskádját, sőt, olyan kalimpálásokat, csapkodásokat végez a vízben, hogy telefröcsköli a fürdőszobát.

Nos, ebben a képben nemcsak az a különleges, hogy látszik a híres kacsa, hanem az is, hogy így profilból kicsit hasonlít rám is. Éljen! 

Szerző: anna_over_the_moon  2008.09.03. 22:57 4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sarikittyom.blog.hu/api/trackback/id/tr394580038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Eszter · www.renatababa.blogspot.com 2008.09.04. 09:37:55

Olyan Ikeás könyvünk nekünk is van,csak más szín és modell,Renáta nagyon szereti,a ciímkéről nem is beszélve!A kanapé nekem tetszik,kár,hogy a tieidnek nem!

ande · andedrag.freeblog.hu 2008.09.04. 10:29:18

Téged átbasztak! Az a kacsa félig hattyú!!!!

Ismeretlen_91082 2008.09.04. 11:20:44

Nagyon édes, és milyen nagy már!

Ismeretlen_75240 2008.09.04. 20:03:17

pá-pá édes leteszem-és-ott-marad korszak. Visszasírod még... gondolom, mert mi mégmindigmármegint nem forgunk. Márk úgy általában az öregbika elvét követi minden dologgal, ami az orra elé kerül. vagyis amelyik játék (tehén) játszani (dugni) akar, az majd úgyis odamegy
süti beállítások módosítása