Sári tökéletesre fejlesztette a kúszást, most már teljesen szabályosan halad, mint a katonák. A gurulás szinte teljesen elmaradt, kúszva közlekedik, nincs előtte akadály - küszöb vagy ajtó, mindenen áthalad. Tegnap óta be is gyorsult, mert a nappali-gyerekszoba távolságot kb. 3 perc alatt képes megtenni úgy, hogy imitt-amott megáll és megtekinti a környék nevezetességeit, úgy mint lépcső, fürdőszoba (különös tekintettek a mosóporra), anya papucsa, stb.

Aztán tegnap Cs. meséli, hogy Sári hasal a szőnyegen, ő pedig valamin elgondolkodott, majd amikor visszanézett, a gyerek már ült. Ejha, gondolta, varázslat, de ma reggel Sári megismételte a mutatványt Anyunak is. Én természetesen ezt sem láttam, mert a köcsög Norbira kínoztam magam. A hülye fogyókúra miatt fogok lemaradni a gyerek első lépéséről, szaváról, anyák napjáról...

A hintaló melletti nagy kedvenc újabban a Teletubbies, de az az igazi, ha a hintalovon csücsülve lehet nézni a dvd-t. Ez volt tegnap este, amikor is nálunk vendégeskedett F., aki nem igazán figyelte a rajzfilmet. Sári ezt egy ideig tűrtre, majd hangosan sikongatva mutogatott F-re, a TV-re, mintha azt mondaná: hagyd már a hülye dumát, és nézd végre a tabikat!

Szerző: anna_over_the_moon  2009.02.23. 22:25 3 komment

Címkék: csipet micsinál novesben

A bejegyzés trackback címe:

https://sarikittyom.blog.hu/api/trackback/id/tr884580159

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Linda 2009.02.23. 23:42:06

Van egy olyan érzésem, hogy a Kisasszony a szülinapjára készül még valami nagy dobással...Nagyon igyekszik:-)Figyeld csak meg, igazam lesz.

Ismeretlen_91082 2009.02.24. 09:01:36

Gratulálok a felüléshez!! Figyu, másik blogod mióta lett meghívós? Valamiről nagyon lemaradtam... Kérhetek meghívót ide? pandadorka@freemail.hu

Ismeretlen_94603 2009.02.24. 15:31:54

Gratula a kis Drágának. ,,hagyd már a hülye dumát, és nézd végre a tabikat! " :-D
süti beállítások módosítása