Tegnap lakásügyben Pesten jártunk, és mivel mindig is szerettem összekötni a kellemeset a hasznossal, gondoltam, meglátogathatnánk Sári tejtestvérét (nevezzük Ádámnak), akik időközben kiköltöztek a belváros bűzéből egy Pest környéki településre.

Ádámot amúgy már az elején a szívmenbe zártam, nem csak azért, mert áttételesen én is hozzájárulhattam kicsit a növekedéséhez, hanem mert aznap született, amikor Zsolti, és ugyanolyan kis soványka volt, mint ő. Most pedig már egy éves nagyfiú, jó, nem egy díjbirkozó, de szerencsére már egyáltalán nem sovány, és nagyon örült nekünk. Az anyukája mondta is, hogy imádja a társaságot, és tényleg, egyfolytában vigyorgott ránk, de főleg persze Sárira. 

Az én lányomnak is tetszett a csillagszemű Ádám, mert egyfolytába simogatta, majd később puszilta, végül ütögette és harapdálta. Na jó, ezt azért már nem hagytuk. Ádám ráadásul annyira belejött a produkciókba, hogy egyszer csak elindult, szemünk láttára, nagy büszkén. Olyan érdekes volt, pedig ugye nem is Sári csinálta mindezt - és mégis én is büszke voltam. 

Egyébként az elmúlt pár napban Sári áttért a napi egy alvásra - no matter what - ui. akkor sem alszik többet, ha aznap véletlenül belekavarunk a programjába. Tegnap pl. nem aludt el odafele és hazafele úton sem, csak még Pesten aludt a babakocsiban 1,5 órát. Gondoltam, 5-nél tovább nem fogja bírni, ezért hazaérve lepasszoltam a nagyanyjának altatásra, de Sárinak esze ágában sem volt lefeküdni, ehelyett este fél8-ig dáridózott, nyűgösség és hiszti nélkül. Cserébe éjszakánként viszont jó rosszul alszik, többször felsír és hajnalban kel, úgyhogy nem tudom, mi történt, remélem, csak valami fogacska bújik ki megint (olyan lassan jönnek a fogai, hogy ilyen tempóban épp 18 lesz, mire mind a 20 kinő).

Szóval Pesten azért jól éreztük magunkat, annak ellenére, hogy sajnos potyára utaztunk Pestre, mert a lakást ugye nem adtuk ki.  Ráadásul este jött egy SMS, amely ugyan nem így, hanem sokkal finomabban, de közölte, hogy a közös szilveszteri bulit sajnos -szülés miatt- le kell mondani, úgyhogy úgy tűnik, ismét izgalmas Újévnek nézünk elébe...

Szerző: anna_over_the_moon  2009.05.09. 09:02 1 komment

Címkék: barátok micsinál

A bejegyzés trackback címe:

https://sarikittyom.blog.hu/api/trackback/id/tr314580194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_75240 2009.05.09. 18:34:09

M. itt fuldoklik mellettem... a féltékenységtől persze. Amúgy de béna már holmi szülés miatt lemondani egy bulit :p
süti beállítások módosítása