Amióta Sári elmúlt egy éves, már nem tulajdonítok olyan nagy jelentőséget a hófordulóknak, de mivel ma épp a gép előtt kapott el a felismerés, ezért egy poszt erejéig megemlékeznék arról, hogy a Lány épp ma 15 hónapos.

Nos, még nem megy önállóan. Addig jutottunk el a lépegetésben, hogy egy kezemet fogva, feltéve, ha az az én jobbkezem, neki meg a bal, már nagyon ügyesen sétál, és ha leállítom a szoba közepére, és pár lépésre elmegyek, akkor szinte odarohan hozzám, majd nagy boldogan beledől a karomba - de ezen felül nagyjából esze ágában sincs önállóan járni. Szerintem már régesrég képes lenne rá, egyszerűen csak még nem érte el a felismerés, hogy ez neki miért is lenne jó. No nem baj, nyilvánvalóan előbb-utóbb elkezd majd járni, addig pedig lazán elviseljük más anyukák/rokonok/ismerősök/pénztáros nénik/szobafestő-mázolók sajnálkozó pillantásait.

Ami viszont nagy örömmel tölt el, hogy magzatom nem hazudtolt rá a női nem egészére, és sikerült a kis hiúságát ezzel a copf-dologgal felpiszkálnom, így amióta tudja, hogy milyen édes és szép copfokkal, azóta egyenesen követeli a gumit a hajába. Éljen-éljen, mindig hajasbabát akartam.

Sári hófordulójára tekintettel amúgy nagy erőkkel készülök a keresztelőjére. A ruhácskája már megvan, viszont cipőt és fodros bugyit (ami szigorúan kilóg a ruha alól) még be kell szereznem. Ezért ma délelőtt nyakamba vettem a várost, de egyiket sem találtam. Bugyi ugyan volt, de nem fodros, és 1 490 Ft-ot kértek érte, ami -már elnézést- de szerintem rablás, normális gyerekcipőbolt pedig az egész városban nincsen! A Kenguruban ugyan láttam egy Siesta cipőt, ami tetszett, de az eladó szerint csak egy méret volt belőle, mégpedig 16-20-as (vagyis 4 méret egyben!). Az pedig tuti nem lett volna jó. 

Mindenesetre nekem is kellett egy ruha, úgyhogy végül is kettős céllal jártam a várost. Kis túlzással állíthatom, hogy 4 üzlet teljes kosztum és koktélruha kínálatát végigpróbáltam, míg megtaláltam A RUHÁT, ami nemcsak méretben volt jó rám (40-es, hehe!), hanem jól is állt, és még tetszett is. Csinos koktélruha, elegáns, szexi, de nem kihívó, fehér-szürke-fekete mintás, kis csipkékkel az alján, és egy kis fehér boleróval igazán aranyos. Keresztelőre és a mi esketésünkre épp jó lesz, de azért ezt még más alkalmakra is fel tudom venni. Sosem volt még ilyen ruhám, de úgy éreztem, ilyen közel a 30-hoz már jár nekem ez is. 

Természetesen cipőt és táskát is kell hozzá még vennem, de mint köztudott, ezekben sem bővelkedik kis városunk kínálata...

Szerző: anna_over_the_moon  2009.06.13. 16:29 Szólj hozzá!

Címkék: shopping unnep noidolgok

A bejegyzés trackback címe:

https://sarikittyom.blog.hu/api/trackback/id/tr404580210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása