Már észrevettem egy ideje, hogy mintha Sárinak lenne egy magasabb hangja is, ami olyan, mintha énekelne. Persze ezt egy nem igazán beszélő gyereknél azért elég nehéz megállapítani - de pár napja kétség sem fér hozzá, hogy ő bizony tud énekelni

Tud, és sokat is gyakorolja. Valamelyik nap kb. fél órát énekelgetett a két alvó szülőjének az ágyban, máskor a babáit szórakoztatja. Ringatóra is imád járni, igaz, ott még nem produkálja magát, de az, hogy figyel a dologra, nyilvánvaló, ugyanis itthon rendre eljátszatja és énekelteti velem az ott tanultakat. A magyar népdalok a kedvencei, mindig követeli, hogy "még!", úgyhogy mindig újrázunk belőlük. Kicsit szegényes a népdaltudásom, de azért biztos van annak oka, hogy ezeket preferálja a műdalok helyett - gondolom, a dallama, hangulatvilága, a szavak mind természetesek, mondhatni, ősiek, ösztönösek.

Már csak az a baj, hogy én nem tudok énekelni, de ez egyenlőre Sárit nem zavarja.

Szerző: anna_over_the_moon  2009.10.22. 21:19 Szólj hozzá!

Címkék: video micsinál

A bejegyzés trackback címe:

https://sarikittyom.blog.hu/api/trackback/id/tr984580264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása