Tegnap este együtt fürödtünk Sárival, amikor rámutat a mellemre, és közli, hogy "anya cicikéje". Most azt hagyjuk, hogy a "cici" és a kicsinyítőképző az én esetemben több, mint vicces... mindenesetre nem állt itt meg, hanem a mellbimbómra bökve kérdezte, hogy az mi.

Elmeséltem neki, hogy az a mellbimbó, és amikor kicsi baba volt, akkor azon keresztül szopizta a tejecskét. Ez a téma most nagyon aktuális számára, mert a múltkor a nagyapjánál látta a kismalacokat szopni, és azóta sűrűn emlegeti ezt. El is mondta, hogy ő is úgy szopikált, mint a kismalacok (a malac-anyakoca vonatkozás rám nézve azért nem túl pozitív érzeteket kelt... de ez most mellékes).

Aztán hagytuk a témát, játszunk tovább a vízben, amikor bejött Cs., és mesélem neki, hogy Sári miket kérdezett. Erre Cs. megkérdezi Sáritól, hogy mije van anyának, majd Sári a mellemre bökve azt mondta:

-Varázsgömb...

:-)

Szerző: anna_over_the_moon  2010.02.21. 15:07 2 komment

Címkék: beszéd

A bejegyzés trackback címe:

https://sarikittyom.blog.hu/api/trackback/id/tr774580304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_114087 2010.02.22. 12:23:15

Édes kis okoska:-) Kíváncsi leszek apára mit talál majd ki:-) (esetleg varázspálca?)

Ismeretlen_75240 2010.02.22. 15:18:55

hát ha a cici(ke) varázsgömb, mert tej jön belőle, akkor apa ...a valóban az, hiszen abból meg apatej jön. :)))
süti beállítások módosítása