Lassan az a benyomásom, hogy csak a "Sárinyelv" kategóriába születik bejegyzés, de úgy dumál ez a kis szövegláda, hogy már néha zsong a fejünk. Mostanában az "Oké" és a "bocsánat" megy ész nélkül. Utóbbi azért vicces, mert olyan dolgokért kér bocsánatot, amiért nem szokás - pl. elcsúszott a kádban (szerencsére semmi komoly) és azért. Mondtam, hogy nem bocsánatot kell kérni, hanem jobban kell vigyázni. Erre Sári: "Nem vigyáztam, ezéjt bocsánat!"

Egyébként szerencsére -miután az egész családon végigment valami keha- Sári elég jól van. A bölcsit gyűrjük, lassan rekordot döntünk, mert ebben a hónapban még minden nap mentünk. Pedig a hétvégékre, amikor mindig volt program, állandóan esett, de ez csak a felnőtteket zavarja, a gyerek még úgy fogadja el az életet, ahogy van. Most hétvégén jógatáborban voltunk, családostul, ami ugyan nem segítette a megvilágosodásomat, de a jóga jól esett, Sári pedig nagyon feltalálta magát. A foglalkozás után beszabadult a terembe, és mind a 25 matracot egyesével összekeverte. Közben magyarázta, hogy rendet rak. Biztos anyáztak a többiek, de ez van. A táborban volt egy másik kisbaba is, aki még csak 10 hónapos volt - na, a kissrác Sárinak nagyon tetszett, másztak együtt, meg "gőgicéjtek". Ilyenkor persze jött innen-onnan is a mantrázás, hogy kellene már egy kistesó... ami jó volna, de...

 

Szerző: anna_over_the_moon  2010.09.20. 21:28 1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sarikittyom.blog.hu/api/trackback/id/tr554580350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Linda 2010.09.21. 14:29:35

:-))) Ez tényleg így van, hogy ha szar idő van, esik meg minden, az csak minket zavar, a gyerekeket marhára nem érdekli. D. se reklamált azért sose, hogy a francba, már megint esik az eső, vagy de hideg ez a mínusz 10 fok:-)A kánikula se szegte kedvét. Ők még olyan kis alkalmazkodók.
süti beállítások módosítása