Sári Hófehérkének akart farsangra öltözni. Kicsit izgultunk, hogy Sári valami megfázás miatt ismét lemarad a bölcsis heppeningről, de szerencsére csütörtökre már teljesen jól volt, így nyugodt szívvel vittem a buliba. Pénteken fél 3-ra mehettünk a gyerekekhez. Mire odaértünk, ők még uzsonnáztak, de az előtérben már vagy 15 anyuka+apuka+nagymama+tesó tolongott. Még jó, hogy nekünk azt mondták, hogy csak a szülők jöhetnek, így mi leállítottuk a dédit és mamát… No, mindenesetre az uzsonna végeztével Sári már rohant is ki, és annyira izgult, hogy öröm volt nézni. Gyorsan felvettük a Hófehérke-jelmezt (kölcsönzős volt, és előző nap egész délután abban volt, úgyhogy kicsit koszos lett), amiben rögtön pörögni-forogni kezdett, és mindenkivel megdicsértette magát.

Beültünk a terembe, és vártuk, hogy valami történjen. Szállingóztak be a gyerekek és a szülők. A kicsit persze nagyon aranyosak voltak, és Sári nagyon jól érezte magát, különösen mikor megjött Barnus is, és kézenfogva táncolhattak. Közben Sári közölte a Barnussal, hogy szereti, én meg majdnem elbőgtem magam, olyan édes volt a lányom.

A „buli” felnőtt fejjel amúgy halál unalmas volt, de a gyerekek jól érezték magukat, fél 5-kor úgy kellett hazacipelnünk Sárit. Újabb hisztire adott okot, amikor mondtam, hogy a jelmezt szombaton vissza kell vinni – szerencsére szombatig még annyit hordta, hogy délelőttre már el is felejtette az egész Hófehérke-sztorit.

Szombat délelőtt összefutottunk É-vel a városban, meg is beszéltük rögtön, hogy délután elmegyünk hozzájuk. É. fia fél évvel idősebb Sárinál, gondoltam, majd jól ellesznek. Nagyjából így is volt, leszámítva, hogy kb. félóránként összevesztek valamin. A bili akkor borult ki leginkább, mikor a sétánál a kisfiú nem volt hajlandó tovább fogni Sári kezét, és ezen a lányom vérig sértődött. Hát még jó…, ugye.

Vasárnap pedig szülinapon voltunk (Márknál, aki épp ma 3 éves, gratulálok!), ahol az új macska aratott nagy sikert Sárinál, nekem meg valószínűleg kijött a macskaszőr-allergiám, ui. ma reggelre bedagadt az egyik szemem. Mostanra már kicsit lelohadt, de azért mindenkinek azt mesélem, hogy Cs. behúzott egyet az este, azért vagyok ilyen félszemű.

Szerző: anna_over_the_moon  2011.02.28. 10:07 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sarikittyom.blog.hu/api/trackback/id/tr544580385

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása