Tudom, hogy másnál ez jóval korábban bekövetkezett, de mivel Sári mindenben (kiv. a súlyát) picit le volt maradva a többiekhez képest, így nem aggódtam a szobatisztaság miatt sem – de azt hiszem, kijelenthetem, hogy Sári többé-kevésbé szobatiszta. A bölcsiben már úgy 1 hónapja megbízhatóan, itthon még csak egy pár napja. De most már rendesen egész nap pelus nélkül van, és szól, ha pisilnie kell – és hétfő óta egyáltalán nem történt baleset. Tegnap a bölcsiben már nem kapott pelenkát a délutáni alváshoz sem, mi azért éjszakára adtunk rá, de persze száraz volt reggelre.

Nem mondom, ideje volt már elhagyni a pelenkát, mert jövő héten lesz a harmadik szülinapja, de azért én így is nagyon büszke vagyok rá.

Persze, azon szoktam röhögni, hogy a nadrágban nem lehet megmondani, hogy van-e pelus, vagy nincs, mert olyan kis husi a popója, hogy anélkül is frankón kitölti a 104-es nacikat is. Igazi harapdálnivaló seggecske…

Szerző: anna_over_the_moon  2011.03.04. 08:16 1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sarikittyom.blog.hu/api/trackback/id/tr454580369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_114087 2011.03.05. 13:23:16

Gratula, abszolút nem volt elkésve:-) Dávid éjszakára még most is pelusos, hiába nappal megbízhatóan szobatiszta, az éjszakai pelust lövésem sincs mikor fogjuk elhagyni. Van új kép Sáriról? Majd megnézem iwiwen.
süti beállítások módosítása