Oviba menet Sári kifakad:

- Mikor lesz már kistestvérem? Az oviban már mindenkinek van, csak nekem nincs! Szerintem már a Rékának is biztos van kistestvére, csak nekem nem lesz soha!


Gyertya 2012oktober15.jpg

- Szeretnél mondani valamit Eszternek? – kérdezem tegnap, a gyertyagyújtás után.
- Igen! – feleli Sári. – Eszter, azt akarom kérdezni, mikor nősz már meg? – majd elgondolkodik. – Szeretlek Eszter!.
Kisvártatva: - Anya, azt mondta nekem az Eszter, hogy nagyon szeret engem. – elcsendesedik. – Na jó, nem is az Eszter mondta. Csak én kitaláltam. Én mondtam.


Eszter kéz-talp lenyomata – az egyetlen „fizikai” emlék, ami tőle nekem maradt teljesen elhalványodott. A keze már jóformán nem is látszik, csak ha nagyon erősen nézem, akkor vehető ki valami paca. Állítólag Betadine-nal készítik a lenyomatot, az meg talán elpárolog. Ráadásul az egész olyan lehangoló: egy A4-es lap egyik sarkába nyomták oda a kezét-lábát, ráfrikantották a dátumot, és kész. Ezért még márciusban megkértem É-t, hogy készítsen már rá valami szép grafikát, nem akartam túlspirázni, csak hogy mégis, ne ilyen paca legyen. Azóta még nem készült el, pedig már október van. Ok, É.-t leköti Gergő, megértem, mindent megértek, de nekem meg csak ez a papírdarab van Esztertől, semmi más…


A jógatáborban „Táltos-Bandi” (@ Cs.) zenés előadást tartott, amelyet kis világnézetzi és politikai beszéddel színezett. A középszerű gitáros, a terhes latin-amerikai felesége, és az egy évesnek tűnő (amúgy bőven 2 éves gyereke) természetesen vegánok, nem eszken mikrózott ételt, fehér kenyeret, és elvetnek mindent, ami mérgezi az életünket, de azért mobiltelefonja, autója, és gondolom, mosógépe, tűzhelye és gázfűtése azért neki is van, és persze azért ő is csak pénzből él, mint mindenki más. Mindegy, nagyon „bírom”, amikor egy FÉRFI fejti ki a nézeteit a gátmetszés bűnéről, mert hát neki olyat bizonyára sokat végeztek., de a legjobban az b@sz fel, ha ugyanezen férfi szerint mondjuk a császármetszés is rossz dolog, meg ne oltassuk be a gyereket semmi ellen, mert csak meg akarják jelölni mindenféle chipekkel, stb.

Na ez volt az a pont, ahol felálltam, és inkább kimentem bőgni, ahelyett, hogy leálltam volna vele vitázni. Nem kívánom neki, de majd ha az ő gyerekével történik valami, akkor kitörölheti a seggét a nagy világnézetével.

Szerző: anna_over_the_moon  2012.10.16. 11:11 6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sarikittyom.blog.hu/api/trackback/id/tr564851483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bognart 2012.10.24. 22:03:10

Bocs, hogy tolakszom, de annyira megörültem,, hogy más is hányingert kap ettől a pasitól! Én is írtam róla, nem tudom, olvastad-e? A kedvenc mondatom tőle: "Nincs az a betegség, amit le ne küzdene egy egészséges szervezet. Vagy ha van is, olyannal nem tudsz találkozni, a sors nem engedi."

anna_over_the_moon 2012.10.25. 15:10:03

@bognart: Nem hiszem, hogy ugyanarról a pasiról beszélünk-e, mert azért többen vannak a védőoltás ellen... :-) De amúgy olvastam, amit írtál, és maximálisan egyetértek. Illetve, nem kardoskodnék én most sem az oltás mellett, sem ellene, mert pl. minden szar ellen nem oltattuk be Sárit, csak a kötelezőket kapta meg (ill. a H1N1-t, amikor azt hittük, hogy immunhiányos...) - mindenesetre szerintem mindenki csak addig okos, amíg vele nem történik valami...

bognart 2012.10.26. 23:57:25

@anna_over_the_moon: De pont ugyanarról a pasiról beszélünk. :)
L.Cs. a felesége Ada, a fiuk Lehel.

Nekem sem konkrétan a nézetükkel van problémám (valószínűleg én is meggondolom majd, mi ellen oltassuk majd be a gyermekünket), hanem azzal, hogy szerintem átestek a ló túlsó oldalára és mindenki mást lenéznek/lesötéteznek, akik másképpen vélekednek.

Az utolsó mondatoddal pedig nagyon egyetértek!

bognart 2012.10.27. 00:05:04

Egyébként egészségügyileg hogy állsz? Mostanában nem írtál róla, remélem ez azt jelenti, hogy kicsit jobban.

anna_over_the_moon 2012.10.29. 11:55:02

@bognart: Szia! Valóban ugyanarról beszélünk akkor. Kicsi a világ!

Amúgy egészségügyileg változatlan a helyzet, holnap megyek újabb vizsgálatra, de úgy döntöttem, ez most már tényleg az utolsó lesz.

anna_over_the_moon 2013.02.14. 16:16:05

Remélem, nem azért, mert ebben a bejegyzésben rosszat írtam Róluk, de sajnos a zenés család kisbabája is meghalt. Részleteket nem tudok... Sajnálom, mert akármennyire is kiakasztó emberek voltak, ezt természetesen senkinek nem kívánom.
süti beállítások módosítása