Most már ha a fél világ tudja, hogy az elsődleges nemi szerveim tökéletesen funkcionálnak, itt az ideje, hogy kiteregessük Cs. szennyesét is. Mert hogy neki is kellett menni andrológiai vizsgálatra - bár valljuk be, az én megpróbáltatásaimat tekintve ez igazán kellemes élménynek számított. A pasik itt is a könnyebb végét fogják meg a dolognak - szó szerint.

Szóval foglaltam neki időpontot, én, mert ő nem mert telefonálni. Az orvos elég részletesen kioktatott minket, hogy hogyan kell majd azt a bizonyos műveletet elvégezni - 5 nap önmegtartóztatás után, de azt hiszem, Cs.-nek azért van ebben némi tapasztalata. A mintát egyébként lehetett volna otthonról is vinni, de mivel éppen nem tudtunk beugrani a műanyag tárolóedényért aznap a kórházba, így Cs. kénytelen volt magában elszállítani a sejtjeit, és a helyszínen produkálni. 

A továbbiak Cs. emlékiratain alapulnak, mert én nem voltam szemtanúja az eseményeknek.

Tehát, a jelzett napon 10 órakor megjelent a meddőségi rendelés előtt, ahol már mintegy mint 10 nő várakozott. Ő természetesen szemlesütve kopogott be a rendelőbe, elmotyogta, miért is jött, majd a kezébe nyomtak egy átlátszó poharat, és megmutatták, melyik ajtón menjen be. Cs. elviharzott, természetesen nem nézett senkire, és elvégezte, amit el kell. Engem kb. 2 perccel a mintaadás után hívott fel, és azt mondta, hogy már kész van, de még nem mer kimenni, mert kb. 5 perce jött csak be, és mit gondolnak majd róla azok a nők, akik ott várnak a folyosón. Kérdeztem, hogy legalább olyan-e a szoba, mint a filmekben: pornóvideók minden felé, újságok, stb?. Azt mondta, egy nagy 3D-s prosztata lóg a falon, más dekoráció nincs. Van továbbá egy karosszék, de abba nem mer beleülni.

Később azért csak visszament, kezébe vitte a mintát (átlátszó pohárban), majd annak ellenére, hogy azt ígérték neki, hogy ha kopog, rögtön beengedik, további 10 percet kellett várakoznia 10 nő kíváncsi tekintetétől övezve. Persze, szegénykém fel sem mert nézni, csak az ajtót bámulta.

Végül elvették tőle a mintát, az eredményre nagyjából egy hónapot kellett várni. Végig azt kérdezgette, hogy nem izgulok-e? Hátha kiderül, ui. hogy tulajdonképpen nemzőképtelen. De mondtam, hogy nem izgulok. Sári biztosan az övé, elég csak ránézni erre a gyerekre.

Be is ment tegnap a leletért, de kiderült, hogy a spermaadás még nem volt elég, prosztata és here-vizsgálat is szükséges. Szerencsére minden rendben, bár a spermaszáma kicsit alacsony. A doki szerint két éve még rossz lett volna ez az eredmény, de azóta lejjebb vitték a normát, annyira romlanak ugyanis a férfiak.

Ezek szerint tehát Cs. mérsékelten nemzőképes, én viszont extrém jól termékenyülök meg. 

Már csak a kihordással kellene szerencsésebbnek lennünk.

Szerző: anna_over_the_moon  2013.07.27. 15:35 Szólj hozzá!

Címkék: egészségügy

A bejegyzés trackback címe:

https://sarikittyom.blog.hu/api/trackback/id/tr555428902

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása