Úgy tűnik, az első szülinap 5 vagy 6 foggal fog ránkköszönteni, bár az az igazság, hogy Sári fogsorát már hetek óta csak orrszívás közben tudom megcsodálni, ugyanis ez az egyetlen pillanat, amikor háton fekszik, és a szája úgy van nyitva, hogy belelátok (ordít, ugyanis). Azt már régóta nem engedi, hogy végigtaperoljam az ínyét, de mivel egy ideje annyira ledugja az öklét a szájába, hogy folyton öklendezik, így gondolom, hogy nem állunk mi meg 6-nál!
Amúgy egy éve ezen a napon fektettek be a kórházba, nézték el a magzatvizet, tágítottak kézzel, repesztettek burkot, nyomattak ki velem annyi CTG papírt, hogy Kínáig is elérne, kötötték rám az oxitocint, adták be az edát - igaz, ez utóbbiakat már igazából 13-n csinálták. 
Szerző: anna_over_the_moon  2009.03.12. 18:34 2 komment

Címkék: csipet majd fog

A bejegyzés trackback címe:

https://sarikittyom.blog.hu/api/trackback/id/tr114580171

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Eszter · http://www.renatababa.blogspot.com 2009.03.12. 23:08:58

Isten éltesse sokáig az első szülinapost!!!Sok puszi! Akkor jól értettem,13.-án született?(Reni is 13.-ai :-) ) Megnéztem az 1 évvel ezelőtti képeket!Nagyon édes volt akkor is a kislányod!! Mit kapott szülinapjára??

Linda 2009.03.13. 09:21:20

Nagyon boldog születésnapot kívánok a kis Hercegnődnek!!!!!
süti beállítások módosítása