Azt hiszem, mindent összevetve borzasztó hasznosan töltjük az időnket. Cs. egész múlt héten a játszóteret csinálta, én is segítettem, igaz, csak festeni, meg azt hiszem, 2 lécet elfűrészelni. Ennek eredményeképpen már egész játszótér-formájú a játszótér, van hinta, csúszda (csak még létra nincs, meg torony, de azt hiszem, ez Sárit annyira nem izgatja), no meg homokozó. Aztán dolga végeztével Cs. egész hétre itt hagyott egyedül, lévén, hogy akadt egy kis (alkalmi) munkája vidéken.

Sári persze, ahogy jó kislányokhoz illik, rögtön kezelésbe is vette a játszóterét. A csúszdát persze még csak segítséggel tudja használni, de homokozni már egyedül is remekül tud. Emiatt persze vagy három vödör homokot cipel be a lakásba a hajában, úgyhogy mostanában megsűrűsödtek a nagyon utált hajmosások. 

Azért is vicces, hogy Cs. nincs itthon, mert így az összes fizikai munkát nekem kellett végezni. Ez alatt elsősorban a homok homokozóba juttatását értem, mert azt csak tegnap hozták meg, és nagyjából lecseszték az udvar közepére, azt hordjad! Nem mondom, leszakadt a derekam, mire megtöltöttem a 2*2 méteres homokozót (nagyot akartunk, hogy legyen!), ráadásul baromi sok homokot hoztak, úgyhogy a fele bele sem fért. Mindegy, ez már megvárja apát, ha tetszik, ha nem!

Egyébként Sári egyre ügyesebben lépeget, már néha az is elég, ha csak az egyik kezét fogom. Viszont borzasztó óvatos: addig semmit nem csinál, amíg 1000%-ra nem biztos benne, hogy menni fog. Úgyhogy szerintem még nem lesz ebből járás, pedig olyan szempontból az jó volna, hogy nem kellene állandóan azt lesnem, hogy hova mászkál el az udvaron (értsd: betonon, kutyakakiba, ésatöbbi). Motorozni viszont nagyon tud, tényleg, olyan gyors, hogy alig érem utol, ráadásul -magam sem értem- tudja kormányozni, sőt, ma tolatva fordult meg! A kedvence továbbra is az igazi motor, ha szerencséje van, akkor az apja el is viszi egy körre. 

Ja, és rossz hír, hogy elég durván pelenkakiütése lett, úgyhogy már egy ideje Sudokrémmel kenem, de egyenlőre nem nagyon használ. Ötletem sincs, mit kellene csinálni, eddig sosem volt ilyen gondunk. Tudom, hogy a levegőztetés lenne a legjobb neki, de annyira azért nincs meleg, ráadásul ez a kis gézengúz egy örökmozgó lett (ki hitte volna), úgyhogy ha szabadjára engedném pucéran, jó eséllyel pisilné-kakilná tele az egész lakást. 

Szerző: anna_over_the_moon  2009.05.12. 14:02 1 komment

Címkék: játszótér outdoor micsinál

A bejegyzés trackback címe:

https://sarikittyom.blog.hu/api/trackback/id/tr784580195

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_75240 2009.05.12. 17:49:37

Nálunk úgy megy (ment) a csupasz-popsi fél órája, hogy olyankor behajtogatok oda egy textilpelust, amit a body tart. gyakorlatilag egy csíkban van a popsi alatt, elől duplázva. Mindig pisis lesz, de nem fontos
süti beállítások módosítása