Sári szerencsére jól van - őszintén szólva nem nagyon nyafog utánam (szerencsére), ellenben egyre inkább apás lett, ami érthető, hiszen most Cs. van vele egész nap (vagyis a nap nagy részében). Én elvileg már 3 körül hazaérek a munkából, amire azt hittem, marha korán lesz, mert Sári rendszerint 2-től 4-5-ig alszik délután. Ehhez képest hétfő óta, mióta dolgozom, és mióta Cs. altatja, már fél1-1 körül durmol, és eddig mindig felébredt addigra, mire hazaértem.

A munkáról egyenlőre csak annyit, hogy irdatlan mennyiségű adatot kell bemagolnom, tényleg mindenki nő, a gépen nagyon lassú, és a vállalati filozófia és légkör szellemi megalapozója az az L. Ron Hubbard, aki egészen másféle dolgokat is megalapított már... Egyenlőre igyekszem (nagyon) pozitívan hozzáállni, végül is az idő fél 3-ig nagyon gyorsan elmegy, és az mindenképpen optimizmusra ad okot, hogy a hangulat nagyon jó, a lányok láthatóan jó viszonyban vannak egymással, és kivétel nélkül büszkék rá, hogy ennél a cégnél dolgozhatnak.

Hát majd meglátjuk...

Szerző: anna_over_the_moon  2009.12.02. 20:50 1 komment

Címkék: ceg

A bejegyzés trackback címe:

https://sarikittyom.blog.hu/api/trackback/id/tr734580276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_114087 2009.12.09. 23:55:13

de jó neked, hogy már dolgozol...
süti beállítások módosítása